Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jero cau, no hlavni kolonu co me trapila z Nebor az do Vendryne, jsem objel Canadu a Sosnu. Takze kdyz jsem pak chyntul kolonku 1km pred Hradkem uz se mi na Milikov nechtelo a tech 7min si pockal :P

Hned naproti slovnaftky směrem na milikov je boční cesta :palec: vyjedeš v návsí mimo kolonu .)

Viděl jsem tě v bystřici , jak je císařská :loool::lol: a máš SZ :(

Odkaz ke komentáři
Zdar Kube, jak je po ránu :(

Zdar vsichni :o Woody po ranu bylo divoce, to vstavani me jednou znici...... Ale pak jsem se probral a ted uz je super. Davam snidani, vcerejsi obed a je mi fajn :( A co ty? Chystas se do prace nebo mas po praci a nebo jeste lip mas volno?

Odkaz ke komentáři
Chystám se s malou na bazén a manželka k zubaři :o

Tak to ti zavidim, taky bych sel se rochnit. Ja to dneska budu mit narocnejsi: zbalit veci,250km na hotel, tam vystehovat auto, z holetu do fabie, 360km do Luxu, 660km do Vysocan a pak uz jen 500km domu. A to uz bude ctvrtek odpoledne. Ale uz se smeruju smer domovina!!!!! Jupi :(

Odkaz ke komentáři
pjužin je milion druhu na kazde auto, kdyz mi praskla predni a shanel jsem novou, tak jak jsem videl ten seznam pjužin v etce malem me obulilo :(

Tak teď jsi mě vůbec nepotěšil. Jak jsem minule snižoval auto, tak jsem se dnes rozhodl že bych dal zadní original, čímž bych vlastně zvedl zadní část vozu. Tím pádem bych měl po veškerých problémech s zádi :o

Odkaz ke komentáři
Tak teď jsi mě vůbec nepotěšil. Jak jsem minule snižoval auto, tak jsem se dnes rozhodl že bych dal zadní original, čímž bych vlastně zvedl zadní část vozu. Tím pádem bych měl po veškerých problémech s zádi :o

no ciste teoreticky jestli bys daval obe dve zadni pjužiny a bylo by ti jedno jak tuhy podvozek budes mit a nezalezelo ti na milimetrech rozdilu ve vysce, mohl bys tam dat skoro jakekoliv...

Odkaz ke komentáři
no ciste teoreticky jestli bys daval obe dve zadni pjužiny a bylo by ti jedno jak tuhy podvozek budes mit a nezalezelo ti na milimetrech rozdilu ve vysce, mohl bys tam dat skoro jakekoliv...

Ono je to čistě teoreticky jedno, musím to zákonitě zvednou v zadu. Když někoho vezu tak je totálka! LPG + 3lidi rovná se smrt :o

Opravdu musím dát jakékoliv originální abych neměl problém :( Jen ať to jde pěkně o 2cm - 3cm nahoru :(

Jinak co tohle? a jaká je to tuhost dle barevných teček? http://autobazar.hyperinzerce.cz/nahradni-...-nabidka-praha/

Odkaz ke komentáři
Ono je to čistě teoreticky jedno, musím to zákonitě zvednou v zadu. Když někoho vezu tak je totálka! LPG + 3lidi rovná se smrt :o

Opravdu musím dát jakékoliv originální abych neměl problém :( Jen ať to jde pěkně o 2cm - 3cm nahoru :smich:

Jinak co tohle? a jaká je to tuhost dle barevných teček? http://autobazar.hyperinzerce.cz/nahradni-...-nabidka-praha/

vyhod zadni sedacky a dej misto nich muziku a nemusis resit pjužiny :(

ja jsem pripojeny jen na mobilu a z hlavy tuhosti pruzin nepoznam :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...