Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Marku, da se tam teda nejak zmastit ta vajecina nebo je to blbost? Ani nevime jestli i ostatni budou tohle chtit.. Treba Hoblik ten ji snad jenom nake to zrni a zeleninu ne? Jo a jaka je nejrychlejsi cesta z C.T do Malenek?

Hoblik jo? Zrni jo? :blink: bejvavalo ... Vaječinu dělam na snidani každou sobotu na jeho vyslovenou žádost!

Odkaz ke komentáři
ten se maa :blink:

V sobotu se nemá, to je jen ta vaječina, má se v neděli, to jsem zavedla nedávno švédské stoly (od šunky, salamu, různých druhů sýra, po zeleninu, koláče, lupínky, marmeládu prostě všechno a křupavé pečivo k tomu) ... a ted sme se dostali do takové fáze, že už se celý týden těšíme až bude neděle ráno a zas se budem hodinu přežírat u snídaně...

Odkaz ke komentáři
V sobotu se nemá, to je jen ta vaječina, má se v neděli, to jsem zavedla nedávno švédské stoly (od šunky, salamu, různých druhů sýra, po zeleninu, koláče, lupínky, marmeládu prostě všechno a křupavé pečivo k tomu) ... a ted sme se dostali do takové fáze, že už se celý týden těšíme až bude neděle ráno a zas se budem hodinu přežírat u snídaně...

Hele si jako delas prdel nebo mne chces nasrat.. :blink:

Odkaz ke komentáři
Hele si jako delas prdel nebo mne chces nasrat.. :blink:

Nedělám, ti klidně pošlu fotku někdy :smich: ja sem si na to zvykla jak sem byla v březnu týden v Německu a tak sem si řikala že raz za tyden bysme si mohli dat obžerství doma... no neodmítnul mě s tímdle nápadem ;)

To je v pr... zas myslim na jídlo...

Odkaz ke komentáři
Nedělám, ti klidně pošlu fotku někdy :smich: ja sem si na to zvykla jak sem byla v březnu týden v Německu a tak sem si řikala že raz za tyden bysme si mohli dat obžerství doma... no neodmítnul mě s tímdle nápadem ;)

To je v pr... zas myslim na jídlo...

bez se najist, ty to potrebujes :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...