TDIfun Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Co to jako ma znamenat?????? :D ;) ;) ;) no ze jsem prisel a zase jdu pryc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 AHOJ SPRINTÉŘI :D TAK SEDÍM DOMA A ČEKÁM AŽ PŘIVEZOU SVATEBNÍ KOLÁČE ;) A V SOBOTU JDEME KÁMOŠCE NA SVATBU , TAK ŽE NA SPRINTY NEJEDU ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 no ze jsem prisel a zase jdu pryc ;) A ja uz se lekl,ze na nas hazis bobek :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Kube a Janek...díky,dobré vědět...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 A ja uz se lekl,ze na nas hazis bobek :D ;) to by bylo "brej den a sbohem" ;) ;) nebo by rekl ze nas ma vsechny v pi*ci a za tyden tu zas otravoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 nebo by rekl ze nas ma vsechny v pi*ci a za tyden tu zas otravoval lol.gif :D ;) ;) JANKU TY JSI PROVOKATÉR ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ty pojedes!! :D ;) ;) ... v sobotu vecer domu!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Čus bando.. ;) přes noc to tu zas žilo.....chudák Verush.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 :smich: JANKU TY JSI PROVOKATÉR ;) Rosto to ze se nekdo chova a je nerozhodny jak mala tri leta holka s petikorunou v kapse pred hrackarstvim, mi nevadi, ale kdyz zacne kerovat do mych kamaradu tak u me skoncil! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Rosto to ze se nekdo chova a je nerozhodny jak mala tri leta holka s petikorunou v kapse pred hrackarstvim, mi nevadi, ale kdyz zacne kerovat do mych kamaradu tak u me skoncil! JO JO, JAK SE ŘÍKÁ ......KDO CHCE KAM, CHUJ S NIM ..... NEBO JAK TO VLASTNĚ JE :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 RAZTY co to mas v podpise? Nerikej, ze mas turbo v nouzaku! Na svatebni kolace cekas jo? Tak napis az dorazi a ja Ti tam poslu Petinku na kafe a pro sroubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 RAZTY co to mas v podpise? Nerikej, ze mas turbo v nouzaku! Na svatebni kolace cekas jo? Tak napis az dorazi a ja Ti tam poslu Petinku na kafe a pro sroubek :D OK PÁR KOLÁČKŮ TADY PETINCE ODLOŽÍM NA VEČEŘÍ ;) CO SE TI NEZDÁ NA MÉM PODPISU :) KDYŽ JSEM SE SVEZL V MOLÍKOVI, TAK SEM TO MUSEL TROCHU PŘEHODNOTIT :smich: ALE TOBĚ TO TAKY PĚKNĚ JEDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 No Petinka bude mít koláčky..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 OK PÁR KOLÁČKŮ TADY PETINCE ODLOŽÍM NA VEČEŘÍ :) CO SE TI NEZDÁ NA MÉM PODPISU :D KDYŽ JSEM SE SVEZL V MOLÍKOVI, TAK SEM TO MUSEL TROCHU PŘEHODNOTIT :smich: ALE TOBĚ TO TAKY PĚKNĚ JEDE Tak ve sprovnani s Molikem mi to nejede taky! A pockej az nas sveze Verush... Tebe teda, se mnou po sobote uz ani mluvit nebude ;) Premyslim nad tim jestli nezavest povinnost absolvovani "atrakce" na srazu. Ze by se pak nemohla treba Verush vyvliknout z jizdy na bobove draze a nebo treba Janek vyhnout sprintum... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 No Petinka bude mít koláčky..... TAK JESTLI PŘIJDE, TAK JO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Tak ve sprovnani s Molikem mi to nejede taky! A pockej az nas sveze Verush... Tebe teda, se mnou po sobote uz ani mluvit nebude ;) Premyslim nad tim jestli nezavest povinnost absolvovani "atrakce" na srazu. Ze by se pak nemohla treba Verush vyvliknout z jizdy na bobove draze a nebo treba Janek vyhnout sprintum... JSEM SE VČERA STAVOVAL ZA MAROŠEM DO PRÁCE A TROCHU JSME POKECALI CHTĚLO BY TO ZORGANIZOVAT NĚJAKÉ SPRINTY JENOM PRO HAVEX , ABY SI TO MOHLI VYZKOUŠET I SLABŠÍ KUBATURY A ABY SE NÁM NIKDO NESMÁL JAK SE TAM PO TÉ DRÁZE BUDEME PLOUŽIT JAK LEMRY :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 JSEM SE VČERA STAVOVAL ZA MAROŠEM DO PRÁCE A TROCHU JSME POKECALI CHTĚLO BY TO ZORGANIZOVAT NĚJAKÉ SPRINTY JENOM PRO HAVEX , ABY SI TO MOHLI VYZKOUŠET I SLABŠÍ KUBATURY A ABY SE NÁM NIKDO NESMÁL JAK SE TAM PO TÉ DRÁZE BUDEME PLOUŽIT JAK LEMRY :smich: Myslim ze uz o tom trio(FUN, +1 a Hoblik) usilovne premysli ;) Libilo by se mi udelat i letni verzi octaslusu, ale na presnost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Rosto to ze se nekdo chova a je nerozhodny jak mala tri leta holka s petikorunou v kapse pred hrackarstvim, mi nevadi, ale kdyz zacne kerovat do mych kamaradu tak u me skoncil! To kerovani nebylo doufam ne me?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Myslim ze uz o tom trio(FUN, +1 a Hoblik) usilovne premysli Libilo by se mi udelat i letni verzi octaslusu, ale na presnost ;) NA PŘESNOST NEJEDU.......NEMÁM PARKOVÁKY :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 To kerovani nebylo doufam ne me?? neboj Zdenku nebylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 JSEM SE VČERA STAVOVAL ZA MAROŠEM DO PRÁCE A TROCHU JSME POKECALI CHTĚLO BY TO ZORGANIZOVAT NĚJAKÉ SPRINTY JENOM PRO HAVEX , ABY SI TO MOHLI VYZKOUŠET I SLABŠÍ KUBATURY A ABY SE NÁM NIKDO NESMÁL JAK SE TAM PO TÉ DRÁZE BUDEME PLOUŽIT JAK LEMRY :smich: Tak vono tam ty kategorie jsou, to neni jakoze vsichni proti vsem, to by nas ty RS4 co pojedou sprint v Javoru rozsekali s s TDickama.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 JSEM SE VČERA STAVOVAL ZA MAROŠEM DO PRÁCE A TROCHU JSME POKECALI CHTĚLO BY TO ZORGANIZOVAT NĚJAKÉ SPRINTY JENOM PRO HAVEX , ABY SI TO MOHLI VYZKOUŠET I SLABŠÍ KUBATURY A ABY SE NÁM NIKDO NESMÁL JAK SE TAM PO TÉ DRÁZE BUDEME PLOUŽIT JAK LEMRY :smich: jo jo, taky bych si to zkusila s izzi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 NA PŘESNOST NEJEDU.......NEMÁM PARKOVÁKY :smich: ja taky ne, a "garaz" se udela z pasky tak ze tem co parkovaky maji budou stejne k nicemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 To kerovani nebylo doufam ne me?? ;) A HELE ZDENDA ASI NEMÁ ČISTÉ SVĚDOMÍ , ŽE SE HNED CHYTL :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 jo jo, taky bych si to zkusila s izzi V kategorii proti Hubertovi, nebo Blance? Me by spis u Izzi zajimal vysledek brzdeni nez spintu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 A HELE ZDENDA ASI NEMÁ ČISTÉ SVĚDOMÍ , ŽE SE HNED CHYTL :smich: No ja byl prave takovej jako prekvapenej jestli jsem nekomu neco neudelal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Tak vono tam ty kategorie jsou, to neni jakoze vsichni proti vsem, to by nas ty RS4 co pojedou sprint v Javoru rozsekali s s TDickama.. JO JO KOUKAL SEM ŽE TAM JEZDÍ I 1.4-KY A 1.6-KY ALE TY JSOU BESTAK ŠÍLENĚ UPRAVENÉ, TAK ŽE BY NÁM STEJNĚ NATRHLI PRDEL :smich: KUWA ŽE JÁ SI NEKOUPIL NĚCO S TURBEM S TOU MOJÍ PLEČKOU NEHNE ANI TLAKOVÁ VLNA ;) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 jo jo, taky bych si to zkusila s izzi ;) PETINKO JÁ BYCH S TEBOU RADĚJI NESPRINTOVAL, JEŠTĚ BYS MĚ S IZZI POJELA A TO UŽ BYCH ASI NEROZCHODIL :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 PETINKO JÁ BYCH S TEBOU RADĚJI NESPRINTOVAL, JEŠTĚ BYS MĚ S IZZI POJELA A TO UŽ BYCH ASI NEROZCHODIL :smich: Tak Izzi si troufa na oktafky, ale jen 55kW na Tvoji 75kW nema... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 To RAZZTY: Bud rad ze to nemas na plyn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.