Kube Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 strasak? Nevim ani o jednom z HavExaku ktery by netvrdil ze jsi kus, nebo tvrdil ze nejsi kus!!! Ja jsem nikdy nic z toho nerekl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ja jsem nikdy nic z toho nerekl zapirat, zapirat, zapirat... Koukam ze sis neco vzal z toho skoleni co jsem tu nedavno daval Zdenku co jsi zase rekl Jajicovi, ze si chce odvest poharek a mysli si na vystup na bednu??? Nakonec pojedeme do Javorniku Izzi a bude to!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 nebojte se furt a pojdte na trat :-) po javornikach uz pujde molik na odpocinek tak uz se ho pak nemusite bat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 strasak? Nevim ani o jednom z HavExaku ktery by netvrdil ze jsi kus, nebo tvrdil ze nejsi kus!!! Me do toho netahej, ja tomu nerozumim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 JO dyť to má být sranda a ne nějaký stres A pak uděláme nějaký HavEx sprint jako další akci nějakou... Děti zítra mam volnoooooo Jupí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Me do toho netahej, ja tomu nerozumim raději nám napiš čemu rozumiš.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 nebojte se furt a pojdte na trat :-) po javornikach uz pujde molik na odpocinek tak uz se ho pak nemusite bat Tome proti Molikovi nemame sanci a je nam to jasne... Je skoda aby sel Molik na odpocinek!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 raději nám napiš čemu rozumiš.... To Verush: v tu so se podřídím Jankovi, přivtěřím se k němu do auta, takže jak on tak taky já..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Tome proti Molikovi nemame sanci a je nam to jasne... Je skoda aby sel Molik na odpocinek!!! V javornikach se bude loucit se svoji aktivni karierou .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 zapirat, zapirat, zapirat... Koukam ze sis neco vzal z toho skoleni co jsem tu nedavno daval Zdenku co jsi zase rekl Jajicovi, ze si chce odvest poharek a mysli si na vystup na bednu??? Nakonec pojedeme do Javorniku Izzi a bude to!!! Jj nechodte mi tady po trati, a jajic neee mi nejsme zadni potratiii. co ja vim kde ho napadl ten pohar...Asi pohar zmrzlinovej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 JO dyť to má být sranda a ne nějaký stres A pak uděláme nějaký HavEx sprint jako další akci nějakou... Děti zítra mam volnoooooo Jupí Verush to sprintovani vazne chytlo... Nebo si brousi zuby na post starterky v bikinach s sateckem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 To Verush: v tu so se podřídím Jankovi, přivtěřím se k němu do auta, takže jak on tak taky já..... Tak mi halvně dejte vědět do kdy tam budete, protože hledam urputně ubytování, hodně ubytovacích kapacit je už vyčerpáno a blbě se něc shání takhe na rychlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Tak mi halvně dejte vědět do kdy tam budete, protože hledam urputně ubytování, hodně ubytovacích kapacit je už vyčerpáno a blbě se něc shání takhe na rychlo... No jedine ze pojedem v sobotu domu taky ale zase muzu jit radit na svatek tri bratri a mozna i s Jajicem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Tak mi halvně dejte vědět do kdy tam budete, protože hledam urputně ubytování, hodně ubytovacích kapacit je už vyčerpáno a blbě se něc shání takhe na rychlo... zitra ti da Janík vědět..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Jj nechodte mi tady po trati, a jajic neee mi nejsme zadni potratiii. co ja vim kde ho napadl ten pohar...Asi pohar zmrzlinovej nepamatuješ vyhlášení v Trenčíně "show&shine" škoda-nová scéna? byli jen dva soutěžící,takže přihlásit se,tak je tuty bronz :smich: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 No jedine ze pojedem v sobotu domu taky ale zase muzu jit radit na svatek tri bratri a mozna i s Jajicem Tak když chceš... já vaším alkoholovým a bůhvijakým hrátkám na svátku tři bratří bránit nebudu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Tak když chceš... já vaším alkoholovým a bůhvijakým hrátkám na svátku tři bratří bránit nebudu... Ty to nejak znas!!!! Jak alkohol,jak podivne hratky, co ja to on vsechno.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 No jedine ze pojedem v sobotu domu taky ale zase muzu jit radit na svatek tri bratri a mozna i s Jajicem že bychom to brali,jako "křtiny"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Hoblik zavelel že se jde spát... tak dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Hoblik zavelel že se jde spát... tak dobrou ty kokos, a zitra jede spat uz v sest ne???? Vecernicek, vycurat a spat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ty to nejak znas!!!! Jak alkohol,jak podivne hratky, co ja to on vsechno.... koho myslíš tím "on"? :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 koho myslíš tím "on"? :smich: demon ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Tak ja jdu spat bando jedna Zitra rano vstavam a jedu zase pryc. Tak se tu mejte a ja se ozvu co nejdriv to pujde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Tak se měj a ať se daří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ty mě chceš zabít??? ;) VERUSH NEBOJ NECHCI TĚ ZABÍT VŠAK VELOREX MÁ TAKY JENOM TŘI KOLA A JEDE :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Čus děcka, před chvílí jsem dolezl z rachoty Tady to zase žilo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ahoj Radime, ty dřeš jak kuň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Woody: čus! Tak nějaky zprávy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Romane nic, nebyli jsme ještě spolu , když tak mu písni na Sh tady moc nechodi. A co jsem viděl, že ses ptal na klimu do fabky, že by nějaký nástupce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ahoj Radime, ty dřeš jak kuň. kua ještě buchnu pár přesčasů a jdu do X6stky!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.