Blejdik Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Ahoj,zajímalo by mě,jak vyřešit u předface led svícení,jak to uchytit do nárazníku...Nikde jsem podobné téma nenašel,můžete sem hodit návod,fotky a jaké ledky tam dát.. díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Taky by mě to zajímalo ,má někdo namontované na předface o1 . dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Mám denní svícení na předface a světla mám normálně přimontovaný na mřížku, více http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=4484&view=findpost&p=299466 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeLorean Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Vycvaknou mrizky a navrtat primo do narazniku mrizky sem vyriznul aby svetla vypadali ze sou uvnitr viz foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 A co když bude potřeba oko na tažení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 JOHAN: právě proto mám ty světla připevněný jen k mřížce, aby jsem v případě odtahu pravé světlo odpojil a společně i s mřížkou vyndal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 No jo.To bych se ale zas bál krádeže.I když ukradnou i dobře přidělaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Já jsem se taky bál krádeže, ale mám je na octě asi 4-5 let a zatím je nikdo neukradl ;) . Myslím si ale, že i když je budeš mít přišroubovaný, tak kdo je bude chtít, tak je stejně ukradne, to zas není takovej problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.