Přejít na obsah

oktan

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele oktan

  1. OCTAVIE 1 1,6 55 KW STÁŘÍ 20 LET k dnešku najeto 99 996 km
  2. sorry pozdě jsem to odeslal,takže se opakuji
  3. Zdar ten rozdíl je takový ,že dálkové světlo má sklo čiré bez vroubku,.No a u mlhových světel je na skle kolmé vroubkováni .
  4. A z motorového prostoru je třeba odšroubovat ještě šrouby které drží palubovku.
  5. já 5.8. 70 000km 1,6 55kw 1999 :D :D
  6. hoši tyhle kilometry asi neprověřite.Protože tyhle majitelé jezdily akorát na stk.
  7. já jsem tam hodil zadní světla z facelitu,proto že se mi líbili.
  8. tak je to správne.Moje auto je bez nějakych úprav.Pokud to nejsou zadní světla,bíle boční blinkry atd ,ale nic moc
  9. je fakt že je to slabé ale ,kde chceš dnes spěchat tam kde jiní doletí tam ja dojedu,a v klidu. nevím kolik ti je,ale já už mám divočení za sebou ,takže v klidu.
  10. je to auto bez problému, pokud si to hlídáš stačí pravidelně měnit olej a jiné náplně a je to v pohodě já byl i v Chorvatsku a bez problému 1200 tam 1200 zpátky a něco tam super a bez klimy atd šlo to
  11. a jsi spokojený s oktavečkou i když je to nejslabší verze.Já ano-
  12. pánové taky jsem získal octavii 1,6 55kw najeto 35000km je to tři a půl roku zpět já to měl z rodiny po strejdovy.
  13. o 1 1,6 55kw r.v. 1999 k dnešnímu dni ,,už" 69200km?!?!
  14. Pánové měl bych dotaz i když by měl být na pojišťovnu.Stala se mi taková věc ,sednu do auta po ujetí 300m se objevila prasklina v levém rohu asi 25 cm.mám připojištění na čelní sklo,ale nevím jestli to platí na takový způsob poškození.Jinak parkuji na parkovišti je možné ,že někdo si jen tak bouchnul a sklo se štíplo a po uvedení do pohybu to prasklinu rozjelo.
  15. zkus to pořádně projet na delší vzdálenost a pokud to bude stejné tak potom pokračuj v hledání závady.Ale věřím že problém nebude.Protože tohle je běžné,pokud jezdíš krátké trasy.
  16. PRODÁM zadní světla Octavie 1 předfacelit ve velmi dobrém stavu cena 250,-kus +pošta
  17. octavii jsem koupil 8.11.2010,měla najeto 36 350km v zimě nejeto a ve škáredém počasí taky .Vím to proto ,že auto je z rodiny po důchodcích.Po koupi jsem měnil výfuk (na STK po něm poklepal kladívkem a byla dirka a za 2 dny byl v háji),jinak za ty 2 roky a něco jsem měnil ještě komplet rozvody,olej,brzdovku.Teď jsem měnil na předku kotouče a destičky ,silentbloky na nápravnici,pneu.Teď mám najeto 61500km.Auto používám denně k dojíždění do práce,loni jsem s ní byl v Chorvatsku 1200 tam 1200zpátky.Garáž nemám to mě trochu mrzí,ale bohužel bydlím v paneláku na sídlišti a auto stoji před barákem.Je to ,,socialní verze" výbava skoro žádna ,rádio,posilovač ABS a to je asi vše.ale aspoň potom nejdou zloději.Jelikož parkuji venku tak jaké koliv úpravy jsou pasé,nějaké drobnosti snad,teď jsem si pořídil zadní facelitové světla tak uvidím kdy je přehodím.No nekupte to za 1000kč komplet a jsou to origoš.Co se ale týče peče tak se snažím to udržovat v čistém stavu,venku i vevnitř,
  18. Taky by mě to zajímalo ,má někdo namontované na předface o1 . dík
  19. tak jsem to s kamarádem upustily ,je to pod horní ryskou .doufám že těch pár km tomu neublížilo.Příště sám nebo dohlížet.
  20. náplň je psána 3,5 l,ale jestli je to po horní rysku nevim
  21. no to bude asi nejlepší ,nemá cenu nechávat něco na náhodu to by se nemuselo vyplatit.
×
×
  • Vytvořit...