Crewe Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 pokud máš FL RSrok 2009 a je to už s novým předkem, jde nejspíše už o MR10 a ten nepoužívá podvolantovku CH, ale CD, CF - bez automatu... Díky. - Takže tohle by měla být ona? ( http://auto.bazos.cz/inzerat/20725970/Skoda-Octavia-II-Podvolantova-ridici-jednotka.php ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 jj, to je ta pro MR10 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Takže jestli tomu už správně rozumím, tak všechno, co potřebuju je: Volant + airbag - Mám už doma Podvolantová jednotka 1KO 953 549 CF - Cena 1000 Kč Kabelový svazek: http://www.cc-autodily.cz/svazek-el-instalace-2 Nakonec jsem to našel. Je to on? :-) Páčka stačí pouze přepinovat? A práce - Tady by mě zajímalo, jestli to někdo dělá. A kolik si za to účtuje? - Klidně do SZ. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 u FL OII jsou pytle všechny stejné, takže jen volant, podvolantovku a kablík z odkazu, páčku můžeš i nemusíš. Pokud to chceš mít 100% jako z výroby, tak musíš sehnat páčku bez PP a dle varinaty zadního stěrače. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 - Určitě bych to chtěl mít jako originál. - Zadní stěrač mám. Ale tu páčku opravdu nevím jakou... A zjistil jsem, že bych měl mít podvolantovku CD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polygraf Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Vedeli by sme poradit? Idem vymenit volant za MF. Volant predFL za MF predFL. Kablik a volant mam podvolantovka je tam 549BC. Mam maxi dot. Mr 2007, radio stream hf sada 729B. Kluzok je tam ok to som skontroloval. Co budem potrebovat? Dal som tam teda to 549BG ale nevedeli by sme to nakodpvat, servo nefunguje, takze zakladne nastavenie nemam. Viete mi pomoct? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Pokud máš FL, tak investice, kablík volant, podvolantovka, pravá páčka bez PP, čili dohromady všechno tak 4tis cirka, záleží jak seženeš no a pak by to tu z kluků někdo udělal a nakodoval tak 500-1000,- a máš to a staej věnec + jednotku ještě prodáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.