312 Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Ahoj kluci prosim vas videl jsem passata a ten mel stribrne hagusy myslite ze z toho passata by pasovali na O I. r.v. 2001 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 mrkurcite nemas diry? ja je napr mel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Srpen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 No ja nevim jestli tam jsou ty diry nechce semi zkouset sundavat ta lista mam obavu jestli ji potom dostanu zpet. A co podle roku vyroby ja mam 2001 jse nahodou neda zjistit jestli uz tam ty diry nahoduo nejsou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Já sehnal hagusy bez šroubů, podložek v dobrém stavu za 1000,- A ve škodovce jsem koupil zbytek potřebný pro instalaci: - šrouby, podložky, plechy... komplet za 200,- Mám 04 a díry jsem již měl. Stačilo sundal krycí lištu, rozebrat tapecír, vyndat záslepky a dát hágusy... Práce cca na 3hodinky a komplet hotovo. Krycí lišty jsem nařezal podle potřeby... Na netu je návod jak na to, stačí použít google Ať se daří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 lista je jen nacvakla, zacal jsem opatrne zezadu. pomahal jsem si drevenym klinkem Moje 99 (model 00) uz je mela. nektere ne. prace cca na hodinu, jen si to chce sehnat karosarsky tmel na zatmeleni der. a pak pilku + dobre merit (musis nakratit tu listu na potrebne rozmery) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.