dodok Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Zdravim vsetkych. Chcel by som sa spytat,ci sa uz niekto stretol s tym ze by sa mu radio vyplo po vypnuti zapalovani aj ked som kluc nechal nevytiahnuty v zapalovani. A nasledne ked klucom pootocim a vratim spat tak sa radio zapne, vypne a to sa zopakuje niekolko krat az zostane zapnute. Ddakujem za radu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Wolf Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Já to mám stejné, ale bez toho, že po několika opakováních rádio zůstane zapnuté. U mě se prostě asi jedná o blbě zapojený rádio. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Taky jsem si toho všiml. Radio manualne vůbec nevypínám, ale občas se mi stane, že se automaticky se zapalováním nezapne samo a musím jej zapnout manuálně. Nepodařilo se mi ani vysledovat kdy to dělá a kdy ne. přijde mi to, že to dělá náhodně a nezávisle na ničem. Je to Audience MR2005 z výroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 O jake radia se jedne, pokud to neni origo, tak neni tak jednoduche zapojit radio aby se vypinalo az s vytazenim klicku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Ja mám originál instalaci Audience z výroby a vytažením klíčku se vypne vždy, ale problém je v tom že se mi někdy automaticky rádio nezapne a než ho zapnu a ono naběhne tak to chvíli trvá. Celkem mi vadí, že nevidím na rádiu které čidla pískají jestli přední nebo zadní při vyjíždění z řady aut. Samozřejmě, že bez problémů vyjedu i bez čidel, ale tuto výbavu jsem si pořídil kvůli svému pohodlí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Môže byť problém v spínacej skrinke, po otočení kľúčika nedôjde k zopnutiu S-kontaktu a rádio zostane vypnuté. Alebo je problém v rádiu. Šup na diagnostiku a pozrieť merané hodnoty. Dodok mal presne tento problém, aj keď bol kľúčik otočený, podvolantovka hlásila nesprávny stav S-kontaktu a rádio sa vyplo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodok Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Je tak ako pise IGOR. Po diagnostike som sa este pohral trocha s klucom a vsimol som si ze pri mikani to obcas naskoci, tak som rozobral el. cast spinacky, vycistil, trochu prihol kontakty a vsetko bolo znovu OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Na OctaviaClubu jsem nový a s diagnostikou zatím v Ostravě nikoho neznám. Do servisu se mi samozřejmě nechce, protože bych kvůli malým věcem při jejich cenách zbankrotoval. Není ovládáno S-kontaktem i automatické rozsvěcování xenonů ? To se mi spouští normálně. To rádio se nezapíná nepravidelně tak jednou z 15ti pokusů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kuko7753 Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 ahojte mam problem s originalnim radiom octavia 2 nechapem co to robi ale hocikedy sa mi samo zapne z nicoho nic a vybyje mi baterku normalne ho manualne vypnem a presto dakedy ked pridem rano ku autu tak mi hra a neviem kde je problem. a ked mi aj nehra tak sadnem a vopcham klucik do spinacej otocim a hra aj napriek tomu ze som ho manualne vypol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.