Přejít na obsah

Vypinanie autoradia

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych. Chcel by som sa spytat,ci sa uz niekto stretol s tym ze by sa mu radio vyplo po vypnuti zapalovani aj ked som kluc nechal nevytiahnuty v zapalovani. A nasledne ked klucom pootocim a vratim spat tak sa radio zapne, vypne a to sa zopakuje niekolko krat az zostane zapnute. Ddakujem za radu....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Ja mám originál instalaci Audience z výroby a vytažením klíčku se vypne vždy, ale problém je v tom že se mi někdy automaticky rádio nezapne a než ho zapnu a ono naběhne tak to chvíli trvá. Celkem mi vadí, že nevidím na rádiu které čidla pískají jestli přední nebo zadní při vyjíždění z řady aut. Samozřejmě, že bez problémů vyjedu i bez čidel, ale tuto výbavu jsem si pořídil kvůli svému pohodlí.

Odkaz ke komentáři

Môže byť problém v spínacej skrinke, po otočení kľúčika nedôjde k zopnutiu S-kontaktu a rádio zostane vypnuté. Alebo je problém v rádiu. Šup na diagnostiku a pozrieť merané hodnoty.

Dodok mal presne tento problém, aj keď bol kľúčik otočený, podvolantovka hlásila nesprávny stav S-kontaktu a rádio sa vyplo.

Odkaz ke komentáři

Na OctaviaClubu jsem nový a s diagnostikou zatím v Ostravě nikoho neznám. Do servisu se mi samozřejmě nechce, protože bych kvůli malým věcem při jejich cenách zbankrotoval. Není ovládáno S-kontaktem i automatické rozsvěcování xenonů ? To se mi spouští normálně. To rádio se nezapíná nepravidelně tak jednou z 15ti pokusů.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

ahojte mam problem s originalnim radiom octavia 2 nechapem co to robi ale hocikedy sa mi samo zapne z nicoho nic a vybyje mi baterku normalne ho manualne vypnem a presto dakedy ked pridem rano ku autu tak mi hra a neviem kde je problem. a ked mi aj nehra tak sadnem a vopcham klucik do spinacej otocim a hra aj napriek tomu ze som ho manualne vypol

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...