JacobHot Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 Zdarec AEEčkaři, mám takovej menší problém. Po otočení klíčkem se mi na palubce zobrazí servis INSP a nevím co to je. Dá se to smazat jako olejove hlášení? Předem díky a omlouvám se jestli už to tu někde je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 ano maže se to jako olejové hlášení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Září 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2012 No asi jsem vážně antitalent protože jsem to zkoušel podle návodu co jsem tu našel a pořád se mi to objevuje. Mohl bych poprosit o podrobný návod? Když jsem to zkoušel dostal jsem se k nejakejm 4 nulam a tam jsem skončil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 1, 2012 Sdílet Odesláno Září 1, 2012 při vyplím klíčku držet denní počítadlo km stále držet do toho zapnout klíčček od kontrolek po zapnutí klíčku držet ještě asi 2 vteřiny pak pustit a tlačítkem co se seřizujou hodiny otočit - cvaknout po směru hodinovejch ručiček myslím že se tak štelujou normálně minuty pak znova podržet tlačítko deních km asi 2vteřiny a znova cvaknout tlačítkem seřizování hodin pak vypnout klíček a mělo by bejt hotovo tak to dělám já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Září 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Vyšlo to :) dík moc za návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.