Přejít na obsah

4x4 bohužel "BaBitchka"

Doporučené příspěvky

Hned bych šel jezdit taky, klidně i po ČR jen... To stání u CNC sice vynáší, ale jak mě to nebaví... MAN do začátku vypadá pěkně :)

Nebo jestli tu někdo pracuje v Německu jako "cokoliv" přidal bych se... z tohohle státu bych chtěl pryč hned.. :D

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

S tandemem se couva jako s autem a vlekem to je pohodicka.Z navesem co mam na fotce je to taky pohoda kam chces aby jel tam jede,ale za scancou taham jeste podval na kterym vozim bagry a to je trest.3napravy jeste tuplakovy kola az v zadu a nenataceci napravy.Na spoustu kruhacich hroznej problem (nemuzu se vejit).Akorad scim neumim couvat je solo a zatim zaprahli vando.To tezce nedavam :D

Odkaz ke komentáři

Tak vás zdravím..

Včera sem se hezky zklouznul,jel jsem s otcem z bowlingu z Kralup okolo 5:00raní,velká mlha,mrholilo no a mrzlo,krásných -6.. Udělal sem školáckou chybu,v zatáčce sem dal 3ku na plnej,a auto si zatancovalo sem tam,naštěstí sem do trochu ukočíroval a poslal to do pole kde naštěstí nebyla veliká škarpa jinak by auto asi bylo K.O takhle to odneslo jenom lízo a prasknul kryt pod motorem.. No ten nahoře asi stojí při mě :rolleyes: :) .. (bejval bych udělal foto,ale byla taková mlha,že sem neviděl ani na svoje boty..)

A jinak už jsem koupil pravý dveře,na vrakovišti v Neratovocích vypadaj jako nový jen maj jede škrábanec malinkej,to snad vyleštím.. B) :palec::lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...