navaras Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať, čo môže spôsobovať buchnutie z prednej nápravy pri prejazde zatačok. Mám Octáviu 1.9 TDi a buchnutie sa ozýva len keď manévrujem alebo prechádzam pomaly prudšou zatačkou. Je to taký tupý a dosť výrazný zvuk. Buchnutie je cítiť aj slabším zatrasením volantu. Výraznejší zvuk mi ide keď točím do ľavej strany. Ak točím do prava, buchnutie sa ozve len sporadicky a je cítitelne slabšie. Autom nie je problém isť rýchlejšie a nič nevrza a nehádze. Všetky veci(ložiská, čapy, stabilizator - aj na ramene) všetko je vymenené. Už si neviem rady ... Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 mne to robila spojovacia tycka stabilizatoru , je to plastova vecicka a utrhne sa casom z lozka , paradox niekedy zaskoci spat tak ani nevies co to je . u skodadily cz stoji okolo 350kc http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0411315j-spojovaci-tyc-stabilizatoru-octavia.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 zkus kouknout na kosti stabilizatoru a luzka stabilizatoru, cena za to neni tak draha me to z casti pomohlo ale stejne to tam bouchalo , mel sem vymeneny predni loziska, pruziny(protoze jenda praskla) na prednich ramenech zadni ulozeni a stejne to zlobilo, rady co jsem slysel u meho vozu po zkouknuti tremi mechaniky - levy tlumic, cep rizeni(nejlepe menit i s tyci) nebo spatne poskladane ulozeni tlumice a nebo odchazi lozisko na tlumici .. vse sem koupil nechal vymenit a zatim je klid .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.