Přejít na obsah

Čubečníkova čubečnice


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny fanoušky okřídlených šípů. Konečně jsem se dokopal a pochlubím se svojí krasavicí. Měl jsem předtím už Fabii a Octavii I. Tuhle krasavice jsem koupil v lednu 2010 za stavu 28 000 km. Bylo to referenské vozidlo ve Francii jako obyčejná elegance. Do ČR to dotáhl předchozí majitel, který si jí dost vymazlil a já jsem si jí doladil.

 

....

 

Úžasné fotky, radost na to koukat wink.gif

Upraveno uživatelem vittorio
citace tapety jak blazen
Odkaz ke komentáři

ja je mam prave ty ledky v blinkrech vzadu respekt. mel jsem Ze zacatku super!Pak kdyz jsem startoval po nekolikate hazelo chybu praskle zarovky a tam na ktere strane to hazelo chybu tak jsem dal packu blinkru do leva nebo prava a zmizlo to ale i kdyz to vyhodilo chybu zarovky tak blikala,delalo to zhruba kazde 3ti nastartovani.Pak nekde dojedu treba k baraku nebo zastavim u cesty dam vystrazne a blikaj.jakmile zhasnu motor blikaji porad a za chvilku jedna strana prestane a tak pokazde co vypnu motor :-(

Odkaz ke komentáři

U řidiče SN, vedle SNh před mytím a po mytí. Střecha je detail na SN.

Jo a ještě dodělávka. Dík patří Hagisovi :palec: za pomoc a hlavní akt při osvětlování kliček. Takže svítí mi to zeleně a zatím dost málo. Je potřeba změnit diodu za silnější.

A ještě něco do výbavy :D

 

Před mytím

http://youtu.be/NUzwo_tpnZE

 

Oplach

http://youtu.be/43qMtCdChwY

post-2501-0-54859400-1387663358_thumb.jpg

post-2501-0-61261200-1387663470_thumb.jpg

post-2501-0-95739200-1387663524_thumb.jpg

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Kluci, nikdy jsem nebyl na benzíně v micím boxu, tak se zeptám na rady (dřív, když jsem byl v baráku, tak jen růčo a nyní dva roky myčka), ale růčo je růčo, takže jak to funguje?

 

- můžu mít vlastní šampón?

- dá se tam natočit voda do kbelíku?

- doporučíte šampon s voskem, co je eko a dá se tam používat?

- jaký ideální postup, abych tam nenaházel 200,- v mincích?

- tipy a triky?

- co box na OMW Jeremiášova, či Hůrka

Díky

Odkaz ke komentáři

Uz jsi koupil i do predu?Nemas foto nebo video jak to sviti s porovnanim klasickych zarovek?

Ještě jsem se k tomu nedokopal :D

 

Video ani foto nemám budu na tebe myslet až budu měnit předek. :palec:

Kluci, nikdy jsem nebyl na benzíně v micím boxu, tak se zeptám na rady (dřív, když jsem byl v baráku, tak jen růčo a nyní dva roky myčka), ale růčo je růčo, takže jak to funguje?

 

- můžu mít vlastní šampón?

- dá se tam natočit voda do kbelíku?

- doporučíte šampon s voskem, co je eko a dá se tam používat?

- jaký ideální postup, abych tam nenaházel 200,- v mincích?

- tipy a triky?

- co box na OMW Jeremiášova, či Hůrka

Díky

 

- vlastní šampon, to je otázka kde to meješ někdo jsou na to háklivý, ale někde jim to je jedno.

- spíš né než jo, taky jak kde

- Oni jsou všechny eko, i aktivní pěna co má PH 12 je eko, ale jde o tu pumpu. Já myl na Průmyslový na Shell a tak jsou v klidu. Ani nemaj kecy když chceš rozměnit.

- no ideál je silný tlak čistou vodou, pak umejt rukavicí se šamponem a opláchnout oplachovou vodou. U oplachové vody je problém, že většinou nemá dostatečný tlak. Ale na OMW na Plzeňský u ATU na obou stranách mají přes zimu dobrej tlak a tepou vodu takže já tam jezdím jen oplachovat.

- Hůrka to nevím tam jsem nebyl a na Jeremiášce jestli myslíš u Galerie NB nedávno vyhodili Škrabiho.

 

 

 

Je to takovej paradox. Nemůžeš umejt auto na zahradě dle zákona, ani na veřejný komunikaci. V mycím boxu si zase nemůžeš používat svoje mycí prostředky. (údajně to je kvůli těm jejich čističkám - že když kolaudovali tak schválily jen jeden šampon) Ale šampony jsi můžeš koupit kde chceš :D

Odkaz ke komentáři

Strojní leštění ještě nemám uplně zmáklý to je projekt na příští rok. Jako přípravy na vosk a lehké rozleštění třeba lime primem to klidně. Ale nebudu sahat (zatím) na cizí auto brusnýma pastama... Ale mám kamaráda v Modřanech co to dělá. Uvidím ho v sobotu tak se ti můžu zeptat. Dělá i veterány atd. Takže dobré reference. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...