Hynek Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Souhlas s Romanem, skvělá akce a super lidi! A kšiltovka dolů před organizátorama a hlavně před Presidentem s velkým P Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Pár fotek je tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16783&view=findpost&p=1397575 a na předešlé stránce. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Taktéž díky za super sraz a za možnost poznat nové fajn lidi Něco málo fotek i z mé strany... značky jsem se snažil - pokud možno - trošku zmanipulovat, ale auto by si dotyčný měl vždy najít ;) Dost fotek je z pátku a cesty z Prahy se šternym, Lukášem 1s1 a kracem. Pokusím se fotky jednotlivých kočárů vložit i majitelům do tématu ;) PS: a téměř bych zapomněl poděkovat Ol@fovi a jar_dovi za fakt dobrý maso. Už dlouho jsem si tak nepošmáknul Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Jo akce fajn Vittorio:Fajne si to mel zorganizovane a zabava taky super a ten disk co ti nechali vyrobit fakt nadhera klobouk dolu jsem rad ze jsem mohl prispet Par foto PS:Snad nebude vadit ze jsem nezakryl znacky Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Ja jsem fakt rad, ze jsem jel a konecne aspon znam cleny osobne ;) A hodne peknych aut tam bylo!! Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 No hlavně co všechno si pamatuješ bejku . Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 super akce super organizace super lidi a nejlepsi maso klobouk dolu ol@f a jar_da a taky diky honza9007 sterny a kracco za super jizdu a pokec a hlavni dik patri Viktorovi a organizatorum akce Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 super akce, výborné maso, jsem rád, že jsem poznal lidi a viděl všechny ty vymazlené káry :) příští rok pojedu taky :) a díky ostravákům za zběsilý konvoj cestou na sraz :D Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Jak zběsilý to si neviděl cestu zpátky musel jsem nechat chladit brzdy Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Fajne to bylo hlavne ty zakruty :prcprc: jeste tak 300koniku a 4x4 by se mi hodilo Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 košin >> kde jsi zmizel při odjezdu? já na první odbočil vlevo a ty jsi jel rovně. :lool: Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Parádní srázek, moc povedený autíčka máte hoši :) Snad už příští rok budu mít taky pořádný kola a podvozek, páč to dělá na autě fakt nejvíc Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Bude mít někdo alkoholtester? Abych věděl v kolik můžu v neděli odjet Měl ses stavit,já jsem mohl odjet až v 11.30 Jinak velké díky všem co to dali dohromady,perfektní akce,první sraz a naprostá paráda. Navíc v pátek ožralý,v sobotu ožralý tak co víc si přát na poslední víkend prázdnin. Děckám se to moc líbilo,takže prý už mám napsat rezervaci na příští rok. Vitto,dcery ti děkujou za autogram a to co jsem včera řekl tak platí. Ikdyž už jsem měl nakoupené. Kube ty dobytku,doufám,že si dáme pivo i tady u nás. Bazy,pozdravuj tatíka a někdy se domluvíme na mlýně. Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Perfektní sraz :-) příští rok repete... a hlavně moc díky za fotky toho mého kočáru.. Aspoň někde to moje jde vidět Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Hlásím, že jsme doma, akce byla supr, i když jsem nebyl v lihu, líbila se :lool:. Obrovksé díky patří Všem, kteří se podíleli na srazu, bylo to supr, perfektní akce, Trojboj , Tombola atd. Jen příští rok, musím koupit více lístků, at taky něco vyhraju. :P Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Vevca,děckám jsem koupil 12 lístků a vyhráli jsme kulové,asi jsem měl přikoupit,paní prezidentová mi při kupování TOMINESMRDI dala ještě dva ať mi nemusí vydávat 20 kaček,ale ani to nepomohlo :lool: Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Parádní sraz, moc se těšíme s Evičkou na příští rok, tentokrát snad už svým autem, rád jsem viděl staré známé tváře i nové, auta byly některý hodně parádní Tady pár fotek ode mne z mojí Samsung kalkulačky Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 děkuji všem a at už klukům za společnou pohodovou cestu na sraz, pokec s lidma co už znám a s těma ostatníma co sem tam konečně mohla poznat a samo že i organizátorům Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Marťas já jsem to bral rovně a pak přes nějaké vesnice..hlavně že jsem dojel :D a cestou zpět jsem to taky pak hnal, ještě jsem šel v Hlučíne se vypít na Štěrkovně :D :D došel jsem dom ve 3 ráno Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Košin,ty bydlíš v Hlučíně? Tam bydlí kolega z práce,ale ten má modrou fábii. Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 no nebydlím, mám tam přítelkyni a často u ni přespávám Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Já taky děkuju organizátorům za perfektní sraz. Letos to bylo opravdu skvěle vyladěné. Nádherný auta a skvělí lidé. A hlavně všem díky za hlasy, z pohárku mám moc velkou radost. Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 no nebydlím, mám tam přítelkyni a často u ni přespávám Tak to nic,jsou kluci i z Hlučína,ale ty jsivlastně vtěrka :lool: Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 srazek super všem kdo se podílel na srazu patří velke diky a omlouvam se kamaradum s kteryma jsem se nestihnul rozloučit... ŠIŠIN nepij už :lool: a kde jsi zmizel ? :lool: Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Ty jsi normální nekulturní hovado!!! Šel jsem spát,ale i tak jsem ráno mohl jet až v 11.30 podle alkoholtestru. Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Srázek jako vždy super pokec se všema lidma tak jako vždycky navíc velmi dobré zpracováni videa čím smekám klobouk před Milošem alias Magnum67 za super střih apod... Odkaz ke komentáři
Ghost Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Tak já jsem letos vyrazil na sraz poprvé a musím říct, že se mě to dost zalíbilo :)... Jel jsem jen na sobotu, ale vyrazil jsem dost pozdě a na místo jsem se dostal až v 16:30 ( můj plán byl dorazit tak mezi 14:30 - 15:00 ) ale tak su rád, že aspoň na chvílu jsem tam byl ;) Každopádně auta moc krásný a s lidma jsem moc nepokecal, protože jsem pozdním příjezdem už moc nezapadal, navíc nemám auto který by nějak ohromovalo svým vzhledem :D.. Ale vypadáte jako super banda a věřím, že příští rok vás osobně poznám :).. Každopádně jsem při příjezdu dostal číslo 161 a to je vysoko nad rekordem ne ? :) Jo a ještě dotaz na všechny co jeli směrem od Brna... taky vás GPSka vedla přes ten lom, kde byla obrovská stará cedula s napisem nebezpečí výbuchu ? :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Největší pecka večera a videa je podle mě Sejvi,Sterny a Dakie :lool: :lool: :lool: 28min.30 sek a 35min.15 sek Tomu se tlemim jako howado ještě dnes.Kurwa hoší,já Vás miluju :D Tak takový zvuk nemám na dieslu...a Dakie tak to je asi nějaký autobus :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.