Přejít na obsah

Praha a Středočeský kraj

Doporučené příspěvky

Ne ne, byl jsem tam sám, ale co pokecal jsem s Michalem a bylo to fajn.

A Opět mi nezbývá než pochválit Ládíkovu kuchyni - svíčková že se ještě těď olizuju a MIchala jak se o mě pěkně staral. Netrpěl jsem ani žízní ani hladem. :palec: :palec: :palec:

svíčkovou jsme měl ve teď čtvrtek, jsem jel kolem, tak jsem se stavil biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

je to trošku OT, ale neví někdo o lakýrníkovi v Praze a blízkém okolí? Potřebuju nastříkat ty čtyři ochranný lišty co jsou na dveřích u O1 do barvy auta. Byl jsem v nějaký lakovně a řekli si 500 za jednu... Takže lišty mě stojej 300,- a lakování by vyšlo 2000,-

Díky

Radek

Upraveno uživatelem Radek20VT
Odkaz ke komentáři

A že jsi se nepřihlásil pane! Nevím jestli jsi byl v karolíne nebo u mne na formance ale pokud chodíš do karolíny tak z druhé strany je Formanka u Jeníčka je to součást Karolíny a tam se nacházím za pípou. Michal. Tak se zastav :pivo:

Tak to doufám že ti chutnalo???? jsem tam teď pořád :lol: a ještě tam budu až do příští neděle :o

chutnalo pánové, dnes Španělák palec.gif ve Formance, předtím jsem byl dole, nahoře bylo plno biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

budou nový (starý černý sundám). Jako v cenách za lakování se vůbec nepohybuju, ale tohle je asi trochu moc ne? Myslim jako v poměru s velikostí dílů...

Nejde o velikost dílů, ale o pracnost, je skoro jedno jestli lakujes listu nebo blatník, musíš připravit listu přebrousit, plnič, přebrousit, namíchat barvu a pak jen stříkáš.

Je to dobrá cena a je daleko lepší než 2000.

Martin

P.S. na kvalitu se zeptej Gowster, Majdena....

Odkaz ke komentáři

já se o tom dověděl úplnou náhodou taky až minulý týden :)

Zdarec..:) JJ jasný já..:) Ale někdy je to v Hostivaři a třeba tenhle čtvrtek to bude v Říčanech....:(( Minulý čtvrtek to bylo v Hostivaři... Jinak každou neděli od 18:00 je sraz na spodním parkovišti v Hostivaři...:) Kdyby ste jeli pište do zpráv.. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...