Sterny Odesláno Prosinec 26, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 (upraveno) Diky Ozimu jsem ten dnesek prezil zitrek si uziju volno :D jinak je pravda ze to rizoto vypada nevabne ale takhle by se melo delat mela by to byt takova "radoby kase";) jinak je na masle orestovana cibulka s houbami az je to trochu orestovany tak se to zalije lehce vinem a provari se pak se tam da trosku strouhanyho parmazanu trosku demiglace a smetena pak se v tom prohreje ryze( original je ze se orestuje cibule s arborio ryzi zalije vinem a dusi se to pozvolna az je ryze hotova samozrejme se postupne doleva voda;) ) nakonec az je to trochu svareny tak se tam da troska studeneho masla a odstavi se to ze sporaku a mycha se s tim (trosku se to tim maslem zahusti a ziska to tvz. lesklou barvu ;) ) jinak ten diamod muscle se da prirovnat k hovezi svickovy ale je to irska loupana plec z mladeho bycka... ;) Upraveno Prosinec 26, 2016 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 Kdo umí ten umí. :palec: Už mi tečou sliny. :D Nejsem odborník ,ale vím ,že rizota se dělávají ještě více kašovitá. Navrhuju ,aby nás dorazilo 100 a více ,aby se Láďa trošku u tý plotny zapotil. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 Sterny, já dík, je super potkat někoho koho práce baví a dělá ji s radostí. A v případě dobrého kuchaře to platí dvojnásobně... Skrabi, jsem pro na kdy to naplánujeme ;) při příští návštěvě testuju svíčkovou... :) Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 Hele obcas bavi obcas nebavi to zalezi na x faktorech ;) jinak hospoda ma celkovou kapacitu cca 170 lidi a je to obcas celkem zahul to uvarit ape da se to ;) v pohode je to kdyz je jednotny jidlo to se da v cajku ale kdyz si kazdej vymysli neco jinyho tak to je mordor.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 Tak jasný, nic není černobílé krom starych filmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 No, já na svíčkovou nejsem. Klidně by jsme mohli u Šternyho dát srazek :pivo: , ale nechal bych to na něm. Jestli by nám chtěl ukázat své umění nebo, jestli by chtěl buzerovat své kolegy,aby dělali rychleji a kvalitněji. A jak píšeš Ozi nic neni černobílé ,kromě gum, ty jsou furt černé a těžké :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 Sterny, a kde vlastně teď vaříš? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Porad na rom samym miste v hostivari ;) hospudka karolina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 Tak Vám přeju do toho nového roku 2017, hodně kilometrů bez nehod, pokut a závad + klasiku stěstí , zdraví a pohodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 Také všem přeji parádní fungování mazlíků na kolech, žádné body a minimum pokut. Samozřejmě i hodně zdraví tomu našemu souboru tady a trochu toho štěstíčka. A za tejden se těším na viděnou na sraze... [emoji106] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OKTACR Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 AHOJ VŠEM , dodatečně přeji všem úspěšný Nový rok 2017 , hlavně hodně km bez nehod ,všem zdraví a ať se vám toho se*e co nejméně . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 připomínám termín dalšího Pražského srazu OC datum: 7.1.2016 v 18:00 místo: CMKarting, Ringhofferova 1, Areál PSN (bývalá hala Siemens), Praha 5, Zličín web: http://www.cmkarting.cz/ rezervace je pro 10 lidí, měli by znát OctaviaClub. ;) těším se na viděnou jak u stolu tak na dráze... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Budem tam s Petou aby jste se me neptali kde jsem ji nechal ;) jinak na zavod se tesim snad te Ozi porazim a privezu ti ten tabacek do vodnice ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Sterny tabacek nemas vozit na sraz, ale pekne do Berouna, pozvu vas na revanz na burger, ktery nebudes muset varit ;) A na Petu se budem tesit, schovavas ji pred nama jak Zeman Becherovku :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 A chces ten tabak nebo ne??? Jinak to pozvani beru na vedomi a neboj ze se neozvu :D A Peta neni jak becherobka ale spij jal pani Colmobova :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Ne ani je jak Becherovka, protoze uz jsme ji historicky videli :D Jo klidne ho vezmi, ale stejne si ho nemam s kym dat, kamos tu byl dneska a prej to musi omezit a sisu nedame. to je smutnej pribeh :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Neboj on se nekdo najde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 To doufám, mám to jak zpívají E!E: jako indián taky dlouhej rypák mám, jako indián nerad hulim sám :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Jj dnesni mladez vi kulovy kdo nebo co je E!E a pritom je to kus historie ceske hudebni sceny :D jinak sisu si klido nekdy dame nekde na zahrade ci pod miste ;) v tom nemame s petou problem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Přesně já na tom vyrostl a kdo nevi o co kde by se nad sebou měl zamyslet. Adresa sisa caaaajl, příští party hostime v Berouně. Na dráze doladíme detaily :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 (upraveno) Ok beru na vedomi ;) v sobotu to pevne doladime ;) Jinak pomalu uz ani nevedi co je to Prazsky vyber :( a to uz je taky co rict Aspon ze jim neco rikaj tri segry ale to spis podle loga :D Upraveno Leden 5, 2017 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Leden 6, 2017 Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 Ahoj, tak ten sobotni srazek dorazím :palec: , ale kary ty nedam. Jinak Pražský výběr jsem Já a Šterny :P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 6, 2017 Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 Tak to já asi budu třetí sestra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Lidi nedomluvili jsme termin pristiho srazu. Vychazi mi to na 4.2. Praga arena, co vy na to? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Správně :palec: dalšá sraz je 4.2. letos (to jest 2017) od 18.hod v Praga areně. V sobotu budu dělat rezervaci ,nééé pro indiány, ale pro nás. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Ja bohuzel nemuzu peti kamaradka ma kulatiny tak musim jit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 paradicka :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M_ike Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Tentokrat se ukazu, cestny skautsky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Tady, sliby chyby... :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Leden 21, 2017 Sdílet Odesláno Leden 21, 2017 Tak máme rezervaci na 4.2. od 18 hod. :asie: Slečna na baru,už se na nás těší :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.