Guest TommyJošt Odesláno Září 24, 2012 Sdílet Odesláno Září 24, 2012 Ahoj kluci nebyl by někdo ochotný mi seřídit předvstřik byl bych moc rád kdyby se nekdo takový našel Okolí Teplic. za studena to hrozne chytá :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dušíno Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Ahoj kluci nebyl by někdo ochotný mi seřídit předvstřik byl bych moc rád kdyby se nekdo takový našel Okolí Teplic. za studena to hrozne chytá :( na jak dlouho to je a cena? .. mám stejný problém.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Pul hoďky předpokládám a cena tak 300kč včetně VAGu.Zkus se podívat po někom z okolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marejo Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Zdravím, taky jsem přenastavoval na svém autě předvstřik a všiml jsem si že v TDI grafu kolísá od hodnoty 52 do 58, je to normální ? Základní nastavení mám aktivované, motor je ohřátý na 90st. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Ahoj kluci nebyl by někdo ochotný mi seřídit předvstřik byl bych moc rád kdyby se nekdo takový našel Okolí Teplic. za studena to hrozne chytá Ahoj, pokud budes chtit, muzu ti to nastavit. Ale nee vzdy spatne startovani je duvodem predvstrik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.