Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

NN Martine. Jsou k tomu dva speciální držáky (jsou vidět na fotce):

- ta podlouhlá plechová lišta

- a takový profil (je přes něj přehozený to tlumení), který se šroubuje napevno do karoserie ;)

Váhově je to něco kolem 15/16kg plechu, tam by se plast nechytal to udržet

Odkaz ke komentáři

Jo takhle, nejak mi nedocvaklo, ze to vsechno patri k tomu plechu :D

tak to budes mit hned o dost klidnejsi svezenicko, i kdyz nastesti u OII tolik nebezpeci jako u OI, nebo treba u feldy nehrozi, kdyz je vana tolik zalezla... Maximalne tak skrtnu napravnici,ale jinak je zatim klid. Nekdy skrtnu tim plastem,ale ten ma asi 10 cm vuli nez se opre o vanu...

Odkaz ke komentáři

jj, ale už se mi stalo, že jsem si škrtnul plastem při jízdě na silnici s vyjetými kolejemi - abych se vyhnul dírám, musel jsem křížit ty vytlačeniny a uprostřed si to škrtlo. Takže pro klidnější spaní ;)

A v sobotu podvečer jsme byli s přítelkyní trošku provětrat Myš po luxusních silnicích v Harzu. Alespoň krátké video...

Jen je škoda, že se nedalo jet zcela na plno, protože byl na některá místa nezvykle silný provoz (jako třeba v této zatáčce jelo auto v protisměru)... :huh:

Odkaz ke komentáři

Díky Lukáši. Ještě něco v plánu je, ale teďka mám hlavní prioritu DODĚLAT UŽ KONEČNĚ ŠKOLU. Vše kvůli tomu musí jít bokem - práce, auto i ostatní věci. Tak snad se všechny tyto oběti vyplatí a budu mít ten zatracený titul hotový... holt bez papíru to dnes nejde, i když je člověk sebelepší - vždy bude ten někdo s glejtem (byť i sebevětší tupec) sedět o řadu či dvě přede mnou :wallbash:

Odkaz ke komentáři

tak jsem dneska zahájil den...

Bych si nejraději nafackoval :wallbash: Kolem výdejního automatu jsem se ještě vešel, ale v cestě mi stálo to zábradlí za ním :angry: Nechápu, kterej degén vymýšlel vjezd do toho parkováku (Parkovací dům Jaselská, Mladá Boleslav). Když jede auto v protisměru (a za vámi je nervózní borec, že není možnost si couvnout), tak to dopadá tak jako na fotce.

Silnicni_lisej_1_2-5-2013.jpg

Silnicni_lisej_1-misto_cinu_2-5-2013.jpg

A "místo činu": https://maps.google.de/maps?hl=cs&ll=50.415544,14.904263&spn=0.000906,0.002642&t=m&z=19&layer=c&cbll=50.415475,14.903978&panoid=JDh1ADe1vFHjzfzPpQ86Tg&cbp=12,353.74,,2,10.63

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...