xshreck Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Jaká je výdrž origo vs neorigo nárazníků? Mám doma jednu náhradu černé barvy, která je prasklá v ohybech po obou stranách (přeprava poštou...). Dostal jsem ho zadarmo, tak teď jen jestli se mi ho vyplatí nechat svařit a dát do laku? Nerad bych za rok letěl s dalším nárazníkem za klempířem, protože třeba bude praskat i na jinejch místech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makovice Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Abych rekl pravdu, posledni dobou mam pocit, ze rozdil je asi jako kdyz porovnavas hlinikovou lzicku s ocelovou :D Neoriginalni ti popravska a rozpadne se. Original se promackne, ale nepraskne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Vyplatí se mi teda spravit neorigo, dát do laku a jezdit (ťukat snad nebudu :D ) nebo neorigo spravit, jezdit bez laku, za nějaký čas sehnat origo a ten dát pořádně dokupy? :)) zkoušel jsem ten co mám doma jen nějak ohýbat, je docela pružný. Ale kdo ví co by udělal při nějakém střetu třeba se sloupkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.