Pokec Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Zdravím všechny..Mám octaviu 1.9 tdi 66 kw agr..Koukal jsem na netu a tam prodávaj nový pilový filtr..Ptám se,zda ho tam taky někde mám(nebo jestli tam má být)A kde tedy se nachází a potom ještě se zeptam,kde se nachází jakýsi zpětný ventil(viz. obrázek)ten také prodávají nový a já ho nikde nevidím..Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 (upraveno) Pelovy filter ma kazda OC1 len su dva druhy obycajny a s aktivnim uhlim . Nachadza sa pri celnom skle pod plastom na pravej strane. JAK NA TO: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/prachovyFiltr.htm Upraveno Říjen 2, 2009 uživatelem PROCHY603 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 Tak díky za radu na filtr..teď ještě ten zpětný ventil jakýsi!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 Ten ventil sa nachadza v motorovom priestore. Len nerozumiem naco ti je novy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysko Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 spetny ventil mas za vakuovou pumpou ta je na pravej strane hore. Ide od neho hadica k posilovacu brzd. drzi to podtlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Zdravím..K tomu posilovači brzd je jakýsi zpětný ventil,ale já se ptal na ten jak sem přidal obrázek..Ptž ten tam ůbec nemám!!!Přikládám tu obrázek motoru,kde ho kdosi má!!Je označen červeně!!A tu černou kouli(označenou žlutě) tam taky nemám..;-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysko Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Ta gula podla etky je nejake tlumitko. Mala by to byt nejaka vyrovnavacia banka podtlaku. Aky mas rocnik auta? Lebo do 08/97 sa robili EGR ventily bez chcipaci klapky. Taky EGR ventil je napevno na sacom potrubi. Potom uz tie dalsie solo demontovatelne z potrubia jak je na tom obrazku. Tie maju aj tu klapku a sa mi zda ze maju tu banku-tlumitko. A podla etky jak je schema hadic ani jedna nema ten spetny ventil tak jak je na tom obr. hned za N18. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Já mám právě to egr s tou chcípací klapkou..A egr mi jde od sání odšroubovat...Ale tu černou kouli tam právě nemám...Že by ji někdo schválně oddělal...To nefím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.