pointfrost Odesláno Říjen 13, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 Jak řešit? zlomil sem ten nasosak na hadičku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 13, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 je to chcípací klapka - její ovládání. Jinak je několik možností, buď koupíš novou, nalepíš původní protikus, nalepíš nový kus trubičky na kterou půjde nasunout hadička a nebo hadičku zalepíš do tmelu tak, jak to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 je to chcípací klapka - její ovládání. Jinak je několik možností, buď koupíš novou, nalepíš původní protikus, nalepíš nový kus trubičky na kterou půjde nasunout hadička a nebo hadičku zalepíš do tmelu tak, jak to je. Díky zaslepil jsem ji, i nahoře nad egr tu trubičku. i ventil egr i trubku z vyfuku co vede potom do egr. motor zhasne hlasitě ale jinak ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 nenechával bych to takto delší dobu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 31, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 Taky se mi podařilo ulomit při sundávání té hadičky. Dá se koupit ten plastový díl EGR ventilu samostatně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Taky se mi podařilo ulomit při sundávání té hadičky. Dá se koupit ten plastový díl EGR ventilu samostatně? Platstovej díl k egr ventilu neseženeš. U kamaráda sme jí taky zlomily, a nikde ani na vrakárnách, autorizovanej servis jedině celý komplet i s egrem. Bahužel bylo nám i řečeno u automechaniků že to chtějí všichni a zvlášť ti to nedaj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.