Zedci Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Cafte ! Predvcerom som si ponadaval pretoze mam na pol rocnej RSe prvy skrabanec !!! Nastastie to nie je az take vazne a je to na zadnych dverach za vodicom dole na plaste z vnutra vid. foto. Oprel som si o zadnu sedacku drzadlo na kuchynsku linku no kym som zatvaral dvere drzalo sa zosuchlo a tu je vysledok. Budete sa mi smiat ale strasne ma to stve. Auto stalo balik a davam na neho strasny pozor a takato vec naser.. :-) Mate niekto skusenost co s tym ? Ja som rozmyslal nad jemnym brusnym papierim a aspon ten skrabanec menej zviditelnit... Alebop sa to da odstranit uplne ? Dakujem za rady. Peter 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Brusnym papirem určitě NE! Trošku zaretušovat by to možná šlo horkovzdušnou pistoli. Pomalu nahřívat, ale pozor ať to nepřehreješ. Tim nahřatim se to trochu zamaskuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zedci Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Brusnym papirem určitě NE! Trošku zaretušovat by to možná šlo horkovzdušnou pistoli. Pomalu nahřívat, ale pozor ať to nepřehreješ. Tim nahřatim se to trochu zamaskuje :) Brusny papier ma iba tak napadol. Spytam sa este kamosa co robi v servise, chystam sa za nim nech mi pozrie ako je na tom DPFko tak mi hadam nieco poradi je sikovny. Urcite to nebudem ja skusat s teplovzdusnou pistolou :-D Mal by som dobry umysel a zle by to dopadlo :-) Dakujem za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Nahrej to zapalovacom. Zmizne to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zedci Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Nahrej to zapalovacom. Zmizne to. Skusal si to ? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Ano . Vzdy tak opravujem plast ked je skrabnuty-jemne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.