boco818 Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Ahoj dnes som prezuval gumy, daval som zimne plaste Continental TS830P na originálne 17'' disky Cepeus ktore boli dodane s autom. Pri vyvazovani mi mechanik vravel ze maju velku zbytkovu nevyvazenost, na kazde isli aspon 2 zavazia kazde aspon 30g,v priemere 50-60g na kazdu stranu disku!. Je pravda ze vela zavazi tam bolo aj ked tam boli letne plášte. Podla neho na reklamaciu. Auto ma najazdene 18tis kma ma 1 rok. Aku mate vy skúsenosť so 17'' orig diskami? Mam reklamovat tie disky? Je fakt ze predtym som mal OII na 17'' Sputnikoch a tam islo vzdy radovo menej zavazia a tiez som menil len plášte. Poradite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Neviem, či uspeješe s reklamáciou. Ak nakoniec šli vyvážiť, tak sa to bude považovať za to, že sú OK a nie je dôvod na reklamáciu. Neskúšal si dať kolesá vyvážiť inde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 existuje nejak hodnota ted uz si nepamatuju kolik, muze byt maximalne na holem disku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) A nevieš zistiť tie hodnoty? Aby som vedel pred tým ako tam pôjdem (predpokladám že sa mi vysmeju čo chcem) Upraveno Listopad 2, 2012 uživatelem boco818 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Skús obuť plašť ,zvážiť ,zobuť a zvážiť holý disk a uvidíš. Tie rozdiely môžu robiť aj plášte.S tými toleranciami ťa vysmeju to si píš veď sme na Slovensku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.