Přejít na obsah

OII - smrad a kontrolka výfukových plynů

Doporučené příspěvky

Vazeny pane... vcera jsem mel k obedu rizek a potom jak jsem jel dom neco v aute zasmrdelo... nevite co to muze byt????

to je otazka jako brno... :wallbash:

pls skus to nejak rozepsat,,, jestli motor tak je to ve spatne sekci, jestli elektrika je to good...

udelaj obhlidku... diagnostiku a dej to sem a budem se ti snazit pomoct....

Odkaz ke komentáři

Vazeny pane... vcera jsem mel k obedu rizek a potom jak jsem jel dom neco v aute zasmrdelo... nevite co to muze byt????

to je otazka jako brno... :wallbash:

pls skus to nejak rozepsat,,, jestli motor tak je to ve spatne sekci, jestli elektrika je to good...

udelaj obhlidku... diagnostiku a dej to sem a budem se ti snazit pomoct....

auto je mimo ČR a info mám jen od segry, tak proto je popis "vyčerpávající" a jestli to je otazka jak Brno, nikdo tě nenutil na ni reagovat ;) Jen mě zajímalo, jestli někdo s tím autem nezažil podobnou situaci o víc mě nešlo. K symptomům ještě přidám běžící ventilátor po vypnutí motoru.

Odkaz ke komentáři

no jednou za čas se spalujou saze ve filtru pevných částic, pokud zrovna jedeš tak to ani nepostřehneš, pokud ale zrovna zastavíš tak to smrdí a běžej ventilátory. Mám funglovku a dělá mi to taky, jen se mi nerozvěcí ta kontrolka.

Pro P2P, ty asi nemáš v autě filtr pevnejch částic. Soudím dle tvé fundované odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...