boukic Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) Zdravim vás, rád bych slyšel vaše názory, rady na to, že se plasty okolo auta (u verze scout) jakoby odlepily a to asi tak 30 cm a teď trochu odstává a to konkrétně na blatníku. Není to naštěstí u mě, ale u mého kamaráda, se kterým jsem se prvně se scoutem svezl a který mě na scouta navnadil. To by mělo jít normálně přilepit k blatníku lepidlem na plasty ne? A vůbec, už jste o něčem takovém slyšeli nebo jste to viděli? Já jsem na to koukal jako blázen, jak je to možný a hned jsem byl okouknout to moje a naštěstí jsem nic nenašel. Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem boukic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Šéf to měl na PZ blatníku ,pod nádrží,lepil jsem to lepidlem na okna +černý primer od Soudalu a cca tři roky ,už drží bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Já to lepil mamutem, stává se to pokud to bylo třeba bouraný apod, a někdo už to tam lepil, z prvovýroby by nemělo, je tam spešl silikon a ta vnější část, má po obvodu oboustranku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.