Přejít na obsah

Superb 2.0TDI CR 125kw CFGB CHIP

Doporučené příspěvky

Ověřit si skutečnost, ne jedna pani povídala. A máš pravdu, že se to řeší mimo úroveň zákazníka. Ale jsou dobré a špatné vztahy, jak ve smyslu zákazník a servis , tak servis a technici z MB. Případně z Německa. A že jsi neviděl mrtvý motor...asi neděláš v servisu, nebo na odtahovce. Je jich v poslední době dost, a to i bez úprav. To vím zcela jistě.

Odkaz ke komentáři

Ověřit si skutečnost, ne jedna pani povídala. A máš pravdu, že se to řeší mimo úroveň zákazníka. Ale jsou dobré a špatné vztahy, jak ve smyslu zákazník a servis , tak servis a technici z MB. Případně z Německa. A že jsi neviděl mrtvý motor...asi neděláš v servisu, nebo na odtahovce. Je jich v poslední době dost, a to i bez úprav. To vím zcela jistě.

to aby pak tedy nikdo neupravoval? biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Právě to co jsem psal je 100% jistota, protože ono nejde o to , že na to přijdou....oni to takto i ví, ale někdy je zapotřebí sepsat protokol atd a nikdo si nelajsne napsat co není pravda. Jinak má to své výhody, k problému může dojít i v cizině ....ale to už bych prozrazoval příliš.

A´t se k tomu vyjádří třeba někdo, kdo dělá v servisuna patřičné úrovni. Třeba někdo kdo ty reklamace řeší.

Odkaz ke komentáři

No rekl bych ze to je mozna uz trochu OT k tematu co jsem zalozil :-) takze vcera jsem delal dalsiho Superba ale ted 103kw CFFB EDC17 a co jsem si potvrdil, ze na tehle motorech uz oneno bonus ve vetsim vykonu jako napr bylo u 77kw kde namerim i 117-120koni v serii neni, nameril jsem seriovej vykon 144koni a 320Nm, uprava byla velice setrna 382Nm a 171koni.. Jednotka mela tuningovou ochranu TPROT V7 takze sla ven. Prevodovka u tohohle auta je neskutence dlouha..

Odkaz ke komentáři

To Jarda... jsou lidi kterým je to fuk, mě osobně je záruka ukradená. A to i když jsem měl nová auta. A pro ty co chtějí mít 100pro jistotu jsem řešení nastínil a vím, že jsem zatím jedinný kdo je schopen toto nabídnout. Dělám i úplně nová auta na zakázku a tam to ani jinak nejde. A co se FUNa a DP týká, tak jsem jim i nabízel. Richard jednou i když sprostředkovaně využil.

Mě to téma naběhlo a odepsal jsem co se týká záruky, úplně OT to není, jde o nové Superby, ale omlouvám se a pokud ti to vadí, napiš adminovi, ať to zase promaže :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Prubni pana cimbu, umi z toho cca 200 koni :)

Ahoj Fune,

dokazal by jsi prechipovat i benzin? konkretne SII 1.8TSI 118kW, manual prevodovka? Kolik by se z toho dalo rozumne vyzdimat a kolik by takova uprava cca stala?

Diky moc za odpoved.

R.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...