Přejít na obsah

Zrychlovani octavie bez plynu

Doporučené příspěvky

Zdravim ...

mam takovou neprijemnost . Stava se mi ,ze kdyz se svou OCT jedu na 5ty rychlost. stupen s otackama kolem 2tis

a sundam nohu z plynu ,tak mi OCT zacne zrychlovat .Jako bych stale pridaval plyn . Asi tak po 3-5 vterinach to prestane tahnout a zacnu uz brzdit motorem .

Kdyz jsem vyhodil rychlost ,tak otacky letely skoro na max (k 5 tis.) ... v rychlosti jsem vypnul motor a spadlo to .

(tohle uz vickrat neudelam ,abych vyhazoval rychlost)

Obvykle tam necham rychlost ,tu 5ku a ono to vetsinou samo spadne (po tech 3-5 vterinach)

Otazka je co to muze byt ??

(je pravda ,ze jsem tam ted nalil asi pulku nadrze bionafty a pulka je klasicka nafta + aditivum VIF)

Odkaz ke komentáři

no nechcem strasit, ale dufaj, aby to nebol problem s turbom ? Vid toto video :

,chlapik takto znicil motor, turbo sa sekne a tlaci samo od seba max co to da, klucom sa to uz nedalo tiez zhasnut.A s manualnou prevodovkou to na 5 stupen v klude este zdochnes rychlym pustenim spojky ,ale za jazdy neviem neviem. Snad nemas EGR poriadne zabordeleny a turbo ide do pa pa? Sorry ak strasim , sam nemam dizel a neorientujem sa na ne, len som pocul, ze aj taketo nieco sa moze stat, ked auto zacne tlacit bez pridavania samo co to da a nechce prestat.
Odkaz ke komentáři

chiptuning nemam ...

jinak mi VAG vypsal ..

18262 - Pohon datove sbernice Vadny hardware

P1854 - 35 -10 ---- Sporadicky

00626 - Kontrolka doby predzhaveni (K29)

31 - 10 - preruseni n.zkrat na kostru ---- Sporadicky

Po vymazu a nastartovani se to neukazalo ...(ale delal jsem to vcera uz za tmy ..)

Predpokladam ,ze to mohlo byt tim jak jsem za jizdy chcipnul ten motor a pak nastartoval ...???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...