vevca Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Koupím jen ten kabel s tím červeným konektorem, co vede do auta čili z jednotky do předu do palubky, do pojistek BSG atd. Díky za nabídky, případně radu kde sehnat. Ten červený konektor zbytek mám, vím že to bdue těžké, ale kdyby někdo měl dejte vědět, případně ze zbořeného auta, kde to zbylo apod. Díky moc Odkaz ke komentáři
Fantik Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Mám kompletní novou elektriku na tažné ale párat se mi z toho jen část nechce ;) Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 jj to je mi jasné, ale zase za ten kabel chci dát nějakou reálnou cenu, vzhldem k tomu, že kompletní alektrika jetá se prodává tak za 2tis, tak si myslím žetento kabel tak do 500,- kolem Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Má někdo něco za rozumnou cenu??? Stačí ten konektor a k tomu třeba kus kabeláže, předem upozornuji, že nehodám dát za kabel 1000,- a výše ideální cena kolem 500,- a celou kabeláž nepotřebuji. Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 zajímavé když si kupující určuje sám ideální cenu Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak přijde mi to normální nemyslíš??? Když někdo napíše, že koupí OII tak taky napíše, že ji chce do nějaké ceny, co je na tom divnýho??? Když mě nabízejí komplet kabeláž za 1500,- tak chci jen jeden kabel kolem 500,- to mi přijde normální, vzhledem k tomu, že na to nespěchám, tak si klidně počkám. B) Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Skus oslovit uzivatela larva, ja mam od neho komplet kabelaz a RJ. Alebo JendaT4, ten ma nejake kabelaze k dispozicii. Ale tomu je lepsie volat, cislo najdes v jeho inzeratoch. Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Tak koupeno od JendaT4 nová kabeláž, za supr peníze Díky OLI, Můžete smazat. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky