Přejít na obsah

Pulzování předních světlometů

Sentinel

Doporučené příspěvky

Zdravím mám ted jeden problém....teda všim jsem se ho už asi před 3 měsícema, ale nevěnoval jsem tomu pozornost protože to bylo opravdu nepatrný. Když jedu a šlapu na plyn tak to jde, ale jak pustim plyn tak mi probliknou přední světla a docela dost. I bez puštěný muziky nebo celkově rádia. Blikne i maxidot, ale pokud pustim rádio a hudbu (zesik 1200w a subáč 400) tak se mi hned z předních světel stávaj stroboskopy a to samý s vnitřnim osvětlenim a maxidotu. Ale před 3 měsíci i s puětěnou hudbou bylo všechno v pohodě.

Takže bude to asi altík že? Jinak Vag nic neukázal.

Jo jinak při delšim rozjezdu na křižovatce(za mokra dýl na spojce)mi píská řemen(jestli to nemá něco s tim společnýho) jinak jsem si nic dalšího nevšim. Můžu tak akorát udělat video tý moji diskotéky s hudbou jestli chcete někdo vidět moje stroboskopy který jsem si ani nekoupil a měl jsem je v ceně ;)

Mám 90tis najeto. 1.6 MR 2005

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

no s altíkem žádná sranda, mě zůstal na špičce a přebíjel - rozteklý rozvodný box nad baterkou a propálenej článek baterky

dohromady mě ta legrace stála 2300 repase altíku, 1700 nová baterka a 500 odtah s výměnou jistícího boxu

Odkaz ke komentáři
Volnoběžka na alternátoru je KO, vyndat altik a nechat zrepasovat. To piskani působuje taky altik, moc bych nečekal nebo to poškotí dál řemen a napínák.

Ahoj Martině,

tahle 1,6 nemá volnoběžku. Co vím, tak volnoběžku mají jen dieselové modely. Respektive všechny dieselové a benzínové jen s výkonem větším 120A včetně. Tohle auto bylo u mě na servisu, altík jsme samozřejmě měřili, jestli nepřebíjí a to ve všech stupních výkonu. Jedná se o lehké poklesnutí intenzity, které se náhle srovná. Z výroby byla baterie 44Ah, jelikož je to model bez klima a původně bez komfortního systému, než ho dodělal MartinRS. Dali jsme proto o stupeň vyšší aku ( 60Ah ), která odpovídá současnému vybavení vozu.

ZÁVADA VYŘEŠENA

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...