Sentinel Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Zdravím mám ted jeden problém....teda všim jsem se ho už asi před 3 měsícema, ale nevěnoval jsem tomu pozornost protože to bylo opravdu nepatrný. Když jedu a šlapu na plyn tak to jde, ale jak pustim plyn tak mi probliknou přední světla a docela dost. I bez puštěný muziky nebo celkově rádia. Blikne i maxidot, ale pokud pustim rádio a hudbu (zesik 1200w a subáč 400) tak se mi hned z předních světel stávaj stroboskopy a to samý s vnitřnim osvětlenim a maxidotu. Ale před 3 měsíci i s puětěnou hudbou bylo všechno v pohodě. Takže bude to asi altík že? Jinak Vag nic neukázal. Jo jinak při delšim rozjezdu na křižovatce(za mokra dýl na spojce)mi píská řemen(jestli to nemá něco s tim společnýho) jinak jsem si nic dalšího nevšim. Můžu tak akorát udělat video tý moji diskotéky s hudbou jestli chcete někdo vidět moje stroboskopy který jsem si ani nekoupil a měl jsem je v ceně ;) Mám 90tis najeto. 1.6 MR 2005 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 (upraveno) Jaký máš kabely k zesíku? Teoreticky se mohl někde prodřít kabel aj... Může bejt volnej řemen na altíku + začátek konce alternátoru... Osobně bych jako první šel po napájení zesilovače... Upraveno Říjen 4, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinO2 Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Volnoběžka na alternátoru je KO, vyndat altik a nechat zrepasovat. To piskani působuje taky altik, moc bych nečekal nebo to poškotí dál řemen a napínák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Díky kucí stejně ted pošlu auto na řemeny tak pude všechno se všim...olej jsem si dneska udělal sám snad už pak bude pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak částečně vyřešeno...slabá baterka. A ještě to chce kapacitátor a bude to fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 no s altíkem žádná sranda, mě zůstal na špičce a přebíjel - rozteklý rozvodný box nad baterkou a propálenej článek baterky dohromady mě ta legrace stála 2300 repase altíku, 1700 nová baterka a 500 odtah s výměnou jistícího boxu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak to dopadlo u nás u obou ještě dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Volnoběžka na alternátoru je KO, vyndat altik a nechat zrepasovat. To piskani působuje taky altik, moc bych nečekal nebo to poškotí dál řemen a napínák. Ahoj Martině, tahle 1,6 nemá volnoběžku. Co vím, tak volnoběžku mají jen dieselové modely. Respektive všechny dieselové a benzínové jen s výkonem větším 120A včetně. Tohle auto bylo u mě na servisu, altík jsme samozřejmě měřili, jestli nepřebíjí a to ve všech stupních výkonu. Jedná se o lehké poklesnutí intenzity, které se náhle srovná. Z výroby byla baterie 44Ah, jelikož je to model bez klima a původně bez komfortního systému, než ho dodělal MartinRS. Dali jsme proto o stupeň vyšší aku ( 60Ah ), která odpovídá současnému vybavení vozu. ZÁVADA VYŘEŠENA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 (upraveno) No mírnej pokles :) se subáčem v kombinaci to byla pěkná diskotéka. Ještě 2 auta s jinou barvou světel a mohlo se udělat někde na parkovišti párty. Ale sem zas na druhou stranu rád že to nebyl ten alternátor. Takže díky Upraveno Listopad 8, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.