Maverick666 Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Zdravim. Mam OII 2.0 TDI 103 Kw DSG Elegance mr2005 a chtěl bych se zeptat na dodělání ACC (adaptivního tempomatu). Máte s tím někdo zkušenost, a je to vůbec možné? Popřípadě co vše je k tomu potřeba. Děkuji předem za rady a znalosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Dodělání by vyžadovalo výměnu auta za nějyké, kam se to z výroby dává. Nepodporuje to : motorovka, ABS, podvolantovka, celkem to není ani kam umístit za masku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 No mam duvernou informaci ze zakulisi, ze do O2FL to jde, a intenzivne se pracuje na tom, jak na to :) Jsou jeste nejake problemy, ale ten kdo do toho bude chtit investovat, bude mit asi moznost... Vymeny pacek atd... "Radar" je pouzity z novych modelu. Ale jak pise Rolbar, spousta veci se musi menit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 No ptal jsem se na základě toho, že mojí sestry přítel měl OII s tímto systémem ale musim zjistit jestli to byla FL nebo ne...údajně ne. A byla to předváděčka přímo ze Škodovky...bohužel jí měl celej tejden než mu jí ukradli. Ale někde doma k ní má i papíry tak je zkusim sehnat a uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 pochybuji že měl ACC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Jak píšou kluci, nikdy se to tam nedávalo a v životě jsem neviděl žádnou, která by to měla ani dodělané, to už bude daleko jednodužší tam dodělat automatického parkovacího asistenta, podle mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 žádná produkční OII neměla ACC, bylo pár kusu ve vývoji, ale to byly hybridy OII x OIII, zkoušela se v nich technologie. OIII bude mít nejspíš možnost doobjednat držení jízdního pruhu a ACC. Jinak OII FL od MR10 je po SW stránce připravena na ACC a line assist. (určité motorizace) U GVI dokonce do oficiálních schémat uteklo schéma ACC, kde čočka byla součástí vnitřního zrcátka. Dodělání automatického parkovacího asistenta PLA je realizovatelné od MR10, pokud vozidlo má maxidot, HHC, zbytek je snadno dodělatelný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Jen pro informaci ani jeden Maxi-Dot nemá ACC zapnuté. Tj. bez aktivace této funkce v Maxi-Dotu to bude asi trochu o ničem. Jen pro info - kódováním to aktivovat nejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabko Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak Line Assist mam dorobeny a aj celkom dobre funguje. Mam O2FL MR2010. Zatial mam kameru len provizorne uchytenu :) ale ide. Jedna vec ma trapi: na budikoch mi neukazuje stav Lane Assist. Na Maxidote si mozem funkciu zapnut/vypnut ale kontrolka sa mi nerozsvieti:( Teraz sa chystam na dorabku parkovacieho asistenta 2. generacie (kolme aj pozdlzne parkovanie). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Bláha Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Tak Line Assist mam dorobeny a aj celkom dobre funguje. Mam O2FL MR2010. Zatial mam kameru len provizorne uchytenu ale ide. Jedna vec ma trapi: na budikoch mi neukazuje stav Lane Assist. Na Maxidote si mozem funkciu zapnut/vypnut ale kontrolka sa mi nerozsvieti:( Teraz sa chystam na dorabku parkovacieho asistenta 2. generacie (kolme aj pozdlzne parkovanie). Cabko, pokročil jsi s tou aktivací kontrolky lane assist, nebo Ti to stále funguje jen bez kontrolek? Díky předem za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.