konwas design Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Tak Chalani, potom co jsem zapojil a našteloval woofer, tak mi drnci ten plast na kufrových dverich?? Jak se toho mam zbavit??? Mam nalepit Dynamat na ten plast?? A Na samotny 5. dvere?? neviim.. SPZ mi nevrza, tu mam na penovy podlozce.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 (upraveno) JAk jsi si sám odpověděl. Vytlumit 5. dveře + případně podlepit pružnou podložkou ten plast. Upraveno Říjen 5, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Spis by me zajimalo, jestli to tady nekdo ma, abych do toho nevrazel zbytecne penize a nebylo to pak upe stejny... Tak ma s tiim nekdo zkusenosti?? Je to vazne strasny drnceni... se neda, fakt ostuda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Tak podlep(podlož)plast kusem molitanu a uvidíš jestli to chce tlumit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 mne docela pomohlo sundat ten plast, vyndat ty plastovy spony ve kterych to drzi. diry sem prelepil dvema vrstvama izolepy a nacvakal spony z5. dal sem takovou penovou paskou podlepil veskery mista kdy se to dotyka kastle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Drčelo to vždycky?mě až potom co jsem to sundal a dal sem to zpátky...nemoch sem trefit ty prostředí 2 hajzly a nesedí to na všech...od tý doby strašnej bordel...do toho mi nehorázně vrše strop.....už nevim co s tim taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 ja sem si toho vsiml az sem dal basak do kufru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Ha-ha. Ja ten problem se snazil vyresit dva roky a pak jsem uz nemnel nervy a pod ten plastovy dil - oblozeni kufru narval ten tlumici material co jsem htel dat do dveri - ono to tezko potom jde dat zpet ten plast ale to drnceni uz neni sliset. Hystam se az budu mit vic casu a pak to predelat a nejak izolovat ten pleh. Jinak ono to nejvic drnci prave ten plast - nejsou moc sliset plehy. A hlavne na strednim dilu a pod zadnim sklem - tam to dela nejvetsi kraval. Ja jenom tak pro test sundal ten plast uplne a pak se poradne rozjel po meste, pres diry, zpomalovace a byl pokoj, take ani woofer na max nedokazal rozdrncet nic v kufru takze jsem zjistil ze to u mne dela ten plast. A pro SPZ-tku mam vinikajici reseni - sundat jakej koliv drzak SPZ-ky a prilepit ji dvoustranou samolepici paskou - to fak pomaha - neni nic sliset a take pri zavirani kufru je naprostej klid. Ja pouzil 3M lepici pasku a mam pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 tak, koukám, že na foto je vidět podložka pos RZ, dolu s ní, ta drnčí snad nejvíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Dole s ni a bude docela klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Jojo, podlozku jsem sundal a SPZ nalepil na oboustranku. Ale stejne to drncelo, tak jsem sundal ten vnitrni plast a drnci to stale. Pokusiim se sehnat nejakou penovou pasku a podlepit okraje toho plastu... jinak neviim co budu delat dale.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 zámek taky dělá kravál a jestli máš zadní stěrač, ten by mohl také vibrovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Oblepeni toho plastu po obvodu moc nepomuze, ono tam drnci cele, chtelo by to neco nalepit na ten plast aby ho to zpevnilo a pak ho oblepit po obvodu. A nebylo by to spatne izolovat aj ten pleh ale on ze vseho nejmin kravalu dela. Zkus tam mezi plehem a plastem narvat tu akustickou penu - uricte to pomuze. Jak jsem rek ja tam narval ten material co se pouzival v skodovkah a ladah pod koberec, dalo to prace nez jsem ten plast zase dal spatky - ono je totiz moc tluste a pak ten plast nesedl perfektne ale ted mam tiho co se tice drnceni kufru. Ten se musim pohrat s plastamy vzadu (oblozeni dveri, C sloupek, nosic zadniho plata pravy a sedacky na prave strane) - snad uz mudu myt pokoj. P.S. Nevy negdo jak sundat zadni leve (nebo prave) oblozeni dveri? Odpovede muzete davat nekam do sekce "Interier" pokud je tam nejake tema. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 myslíš tapecírung ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 (upraveno) Tak jsem prilepil SPZku na oboustranku, drzi jak krava.. tak snad nespadne... Vnitrni plast jsem podlepil 4 mm molitanovou penou, ktera z druhy strany mela lepeni.. takze prace byla super... Nasel jsem to v OBI asi za 79,- Drnceni se asi tak o 30% zlepsilo ale i tak me to stale sere.. :) Objednavam DYNAMAT... BTW: zamek mi taky prijde ze drnci, ale s tiim se neda nic delat a zadni sterac nemam, to je peknej hnus.. Upraveno Říjen 8, 2009 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 A pročpak zrovna dynamat? Tak kup něco lavnějšího ;-) Jinak samozřejmě dynamat je gut ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 myslíš tapecírung ? Ne tapacirrung ale ta smes takova zelena od 100 ruznih vlaken tlusta cca 1cm pro izolaci podvozku - pouzivalo se to u starich aut jako su lada, skoda, zastava a pod. Molitan nebo tak nejak. Tady je foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 A pročpak zrovna dynamat? Tak kup něco lavnějšího ;-) Jinak samozřejmě dynamat je gut ;-) Objednal jsem si 10x Vibraflex 25 mini (20x20cm) jeden stoji jen 35,- kč tak jsem zvedavej, mysliim ze to ale prijde az pristi tyden, takze mam tenhle vikend smulu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Objednal jsem si 10x Vibraflex 25 mini (20x20cm) jeden stoji jen 35,- kč tak jsem zvedavej, mysliim ze to ale prijde az pristi tyden, takze mam tenhle vikend smulu.. Tak pak dej fota. Jsem zvědavej kolik toho s těma "kouskama" uděláš. ;-) Snad to pomůže a drnčet nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Tak pak dej fota. Jsem zvědavej kolik toho s těma "kouskama" uděláš. ;-) Snad to pomůže a drnčet nebude. No vzal jsem si radsi 10 kousku nez abych mel 2 velky a musel je rezat.. no uvidime.. 12. to prijde domu.. tak dalsi den na to tady budou fotky! :) Ja doufam ze to pomuze jinak uz neviim co udelat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Bude se pak vůbec kufr otevírat sám při přizvednutí?já sem bral 8 velkejch kusů do dveří pro sebe a ještě pro kámoše a vážilo to asi 24kg. A na ten kufr padne takovej jeden plát(asi3kg) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 kamos ma na FI vytlumeny kufr dynamatem, coz je uplne jina vahova kategorie, a uz se tem dverim moc nechce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 To je ten DYNAMAT o tolik tezsi jak VIBRAFLEX?? vzdyt to stoji skoro stejne a oba maji 25mm tloustku.. :) Jinak jsem zjistil ze mi dela pazvuk krom dveri snad jeste podlaha nebo podbehy... Sam jsem nedokazal poznat co to je... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 To je ten DYNAMAT o tolik tezsi jak VIBRAFLEX?? DYNAMAT je lehčí než VIBRAFLEX. Nebo se mýlím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Dynamat je lehčí. Konwas: Joooo když chceš tlumit tak pořádně. Já mám připraveno 8plátů. 4 počítám do dvěří a 4 do kufru... teˇd už to jen udělat... ZAtím celkem problem... nějak se mě do toho nece samotnýmu... :-( Ale budu muset máknout,... Už chcu hrát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Jo dost mě štve že jsem vzal vibraflex je fakt těžkej jako blázen dával jsem všechny pláty do regálu a málem sem hodil záda byly jako živý :) Víte co jsem taky viděl ;) V podběhách koberce nejsou slyšet přilétajcí kamínky, ale zase když pak přijedeš a stojíš a pršelo tak ti z těch koberců kape voda. A ty 4 pásy koberců skoro nic nevážej. Možná se do toho na jaře pustim. Inspirovala mě takhle RSová Octávka Pepeho.RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 nějak to moc tucalo, plast se uvolňoval, uvolňoval až upadl a nedrnčí to, takže není co řešit :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 nějak to moc tucalo, plast se uvolňoval, uvolňoval až upadl a nedrnčí to, takže není co řešit Mě to právě drnčí i bez plastu a pěkně mě to sere, takže jestli to nepomůže, tak jsem pěkně v .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Tak VIBRAFLEX přišel :) Ještě dnes ho tam nanominuju pomocí fénu.. je dost tvrdej takhle v zime! ;) ještě před implantací ho zvážím na váze - pak napíšu váhu... myslíím ze mi 2 kousky jeste zbydou asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Jo škoda že už je zima...já to dělal v létě a normálně sem si hodil ty pásy na chodnik sundal sem tapec a když sem na ně šáhnul byly krásně ohebný a šlo to jak másle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.