Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

stačí založit téma Fábia a já tam dám, to co jsem smazal tam, však další založené auto nic nestojí a třeba se chytne, navíc dost lidí co má Octu má i fábku nebo ji měl, tak proč nedávat rozumy sem na jedno místo,

Vitto - co oprášit zlaté časy Fábia clubu, vždyť ti Ptáci a Oliňáci ho vlastně vynegovali vznikem škoda clubu, Octávia club a Fábia club tady, rozdělené, oni to mají vše dohromady pod názvem Škoda club

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Plně souhlasím s Jardou. Taky bych byl pro tu udělat složku pro Fabie - mám doma de facto 2 takže jsem začal zase občas chodit na SH protože potřebuju nějaké informace. Kdyby byly tady bylo by to jednodušší a zvedli bysme přístupy :P Takže za mě ano :palec:

Odkaz ke komentáři

Teď by bylo hustý nějak sem nalákat lidi bo sh bude mimo provoz přecházejí na novou verzi. :smich:

Nahrnout se teď tam a dát tam témata pojďte k nám :smich: I když myslím, že spousta lidí co o tomhle ví a jen sem nechodí tak se sem nahrnou.

A pokud se budete snažit a odpovídat jim na dotazy tak tu třeba i zůstanou. :D

Olin:

"Asi nejzajímavější bude fotogalerie auta každého registrovaného uživatele, tak zvaná garáž."

Já mu dám Garáž, tu mám já na webu, si nemůže vymyslet svůj název :smich: I když možná, že jsem ten název taky někde lohnul. :smich:

Odkaz ke komentáři

IPB 3 je brána do najhorúcejších pekiel, stačí si prečítať oficiálne IPB fórum... Podľa mňa to absolútne nezvládli s tou novou verziou, sú neskutočné problémy s jej nasadením a nehovoriac o množstve vecí, ktoré tam nefungujú tak, ako majú. Čo z toho, že to vyzerá pekne, keď to nefunguje? Z pozície technického admina vravím - IPB 3 len cez moju mŕtvolu :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...