Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

mě by taky zajímalo, jaký pravidlo sem porušil :palec: navíc dostat za každý téma jedno varování je taky dost divný, ne??? a ještě za to dostat BAN a v oznamovně o tom není ani zmínka.. a já tam napsat stížnost nemůžu... leda bych si založil novej nick :palec:

Hele já jsem žádný vysvětlení nedostal, mám varování 33% a ban na přispívání, prostě tam nic nenapíšu i kdybych se na hlavu stavěl. Zakládat novej nick si nechci, protože bych mu zvedal "členskou základnu" a už tam ani nelezu, abych ho nepodporoval návštěvností. Prostě tomu člověku přeskočilo a měl by jít na léčení, jinak pro mě přestal existovat... i s celým jeho fórem

Upraveno uživatelem Murder
Odkaz ke komentáři

Jak jsem čekal. Poté co jsem veřejně podpořil toto fórum na mých stránkách!!!

Jsem, dnes dostal strohou a neosobní zprávu:

Dnes Vám byl změněn podpis dle nových pravidel.

9. Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený obrázek. Administrátor však má právo nevhodný podpis (obsahující příliš velký obrázek, je-li podpis příliš dlouhý nebo obsahuje nevhodný odkaz) upravit do přijatelné podoby. Podpis nesmí obsahovat odkaz na jiné web. stránky se stejným zaměřením (po dohodě s administrátorama, může být udělena vyjímka)

Administrátor

A odkaz v podpisu, který tam mám již několik let mi byl odstraněn.

Tím mi neskutečně hl žlučí. Podrazák jeden. ;)

Já jsem s ním válku nevedl. Ani jsem neprovokoval nic. Chtěl jsem být korektní.

Ještě bych dodal, že i přes to, že odkazy tam měl každý.

Já jsem se sním dohodl, že já ho tam za to, že bude mít baneřík na mé hlavní stránce, můžu mít.

Před třemi měsíci, poté co mi napsal

Ahoj,

dnes jsem opět kontroloval forum SKODAHOME a začínají se tam objevovat odkazy na komerční weby, jako je například i tvůj.

Toto by se dalo řešit, když na své stránky umístíš náš baner! Jinak bych byl nucen tvé příspěvky blokovat a to se mi zdá škoda.

Díky za brzkou odpověď

Moje odpověď.

Ahoj,

neřekl bych že je zrovna komerční ale budiž :-)))

Já jsem váš banner dlouho na webu měl, za výměnu odkazu. Jenže pak na skodahome.cz z novým webem sekce odkazy zmizela tak jsem ho taky dal pryč.

Ale není problém stáčí normálně říct a nemusíš ani hrozit blokací, mě to problém nedělá.

Odkaz jsem dal zase zpátky na hlavní stranu jak jsem se kdysi dohodl s Pticou.

Jinak pokud mi někdo něco pošle a je z fóra tak pod článek dávám odkaz na profil autora na fóru.

Takže odkazů na fórum najdeš na mém webu hodně.

Honza

Jeho:

Ahoj,

neber to ve zlém, jen dělám na webu pořádek a oslovuji všechny komerční stránky. Jsem rád že jsme se dohodly a těším se na další spolupráci.

Hezký den Olin

Já své slovo dodržel: http://skodaoctavia.cz/ banner tam je i přes to, že se to takhle rozdělilo a i přes to, že mi ho už jednou změnil.

Takže si udělejte obrázek sami o tomto člověku!

Odkaz ke komentáři

ja se ti honzo divim ze mu to nesmazes vidis jakej je, jednak si komercni (tomu sem se zasmal od srdce) ale nejdriv ti proste vsechno smaze a vyhrozuje a kdyz neco napises tak zacne couvat, to je pristup to bych se posral...budte radi ze vam po konstruktivnich odpovedich aspon couvne me to neudelal nikdy ;)

Odkaz ke komentáři

No hele zatím mi necouvl. Tohle jsme psali před 3měsíci.

Teď mu píšu toto:

Já věřím, že toto není nějaká loupá a děťinská msta za to, že navštěvuji i jiné stránky.

A je toto pouze nedorozumění, vytvořeno tvojí špatnou pamětí. Což by se v tvém věku dalo pochopit.

A připomínám ti naší dohodu, kterou jsi nevypověděl a já jí na rozdíl od tebe stále plním:

(citace mailové konverzace)

A proto věřím, že při příští mé návštěvě bude můj podpis ve stejné podobě, opět na svém místě.

;)

To sem zvědavej. Co odpoví.

Hele nejradši bych se na něj vysral. Jenže já to tam chci mít z čisté vypočítavosti. Ze SH mi chodí celkem dost lidí. ;) Není to bohužel zanedbatelné číslo.

Ale jinak, když byl autor ze SH tak jsem do článků dával odkaz na jeho profil mimo dohodu dobrovolně. A na tohle, už seru.

Jinak by mě zajímalo jak by vypadalo jeho fórum, kdybych smazal všech 1059 obrázků co jsem tam nahrál. :)

Spousta témat na nich stojí. :)

Odkaz ke komentáři

Made in Olin:

Pleteš hrušky s jabkama. Výmněna odkazů a podpis.

Od dnešního dne platí nová pravidla pro podpis. Pokud si tam dáš odkaz na šití, nebo své podnikání, nebude stím asi problém. Ale odkazy na konkurenční stránky tam být nesmí. postupně oslovuji všechny, co mají nevyhovující podpis.

Olin

V tom případě skvělá výměna odkazů ;) . Protože jsem si jaksi nevšiml, kde je ten můj "vyměněný odkaz". ;)

Protože sekce odkazy ze Skodahome.cz zmizela před rokem. :)

Nechcete si někdo vyměnit odkaz? Já vám ho dám na hlavní stránku a vy nikam :) Bomba!

K tomu se hodí song od Houby:

" Dál potápí se naše loď, volání, po zisku je hlasitější než voláni o pomoc!"

Made in já:

Tak to škoda, že jsem přestal vyšívat.

Jaksi jsem si nevšiml, kde je tedy jinde než v mém podpisu, je ten "vyměněný" odkaz.

Sekce odkazy ze skodahome.cz zmizela před rokem. Dole na stránce fóra, kde se taky odkazy vyskytují ho taky nevidím.

V tom případě o takto jednostranou "výměnu" nestojím.

Jinak tvoje pravidla mě nezajímají.

Odkaz ke komentáři

zabiak: třeba já si tu práci dal a přílohy vymazal všechny, dneska jsem tam teda zadal kámošovi inzerát, takže jsem asi 5ks nahrál, ale jinak prázdno ;)

Jinak myslim, že jestli to dál povede po svém Olin, tak to opravdu bude mít rychlej a nedobrej konec tam.

Odkaz ke komentáři

tak to sme vedeli, ptica ani nevedel ze se navazel do my rodiny ale kdyz se pak ohnal tim ze olin je jeho rodina tak to sem malem upad a rek mu ze v tomhle pripade to nema cenu, s pticou se dalo normalne mluvit a dokonce sem mu i psal ze to psoustime, ale pry to nedoslo a pak uz mi olin vola ze si na jeho foru nebudu delat co chi ze sem podrazak a hajzl + ta presdrzka zminovana :palec:

je to ftipny ale nebejt olina tak se to vyresilo naprosto normalne a v klidu :) takze kdo je tady asi blazen :D

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...