krysarr Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 on se ještě divý. Rozvrátil to tam, dělal bordel, honil si tričko a ještě je uraženej :o :o :o Kdyby jenom tricko :D :o Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 jediny co si kdy honim je vite co :o no ale jako jejich vec, v ty sekci OII tam je moudrych koukam to je ftipony, ael coz, nejelepsi jsou ti co tvrdi ze to tadyskonci a pujdeme s prosikem zpatky, to radsi nic nez zpatky :o Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 toho se fakt nebojím, že by to tady skončilo. A jak píšeš než zpátky tak nikam Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 to jejich forum pujde za čas do kytek, dávám skodahome 9měsíců, maximálně rok Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 No co, bud tu privitame OII, alebo zanedlho vznikne OII forum. A ked SH skonci, tak si zoberieme adresu a rozbehneme to vo velkom. Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Ve 13:12 - 600 registrovaných členů ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 (upraveno) No nerekl bych ze u OII se nejak stavkuje s prechodem, uz je taky dost lidi, hlavne tech vice aktivnich. Ostatni jsou chytraci typu omicron co tam dojdou 3x za uherskej rok a mezi navstevama se bavi sbiranim vseho volneho moudra po svete. Je videt ze ho maji po certech malo, ale mysli si opak. Skoda asi jen, ze ti novy co tam zakladaji vlakna se o nas bud nedozvedeli a nebo se rozhodli jit na SH na zaklade jejich preferenci. Kdyz se ted podivate na SH najdete na OII Vase OII vicemene hafo novacku a jen par pardalu co majo cas a chut udrzovat vlakno zde i tam. Upraveno Červenec 6, 2009 uživatelem Ol@f Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Ahoj všem .. bohužel jsem to nepřečetl celé .. protože času je opravdu málo .... ale jsem tu a konečně jsem tu pořešil oblíbenou sekci garny servis ATD .. takže hlavu vzhůru a jedéééééém na novoooooo .... Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Ted jsem koukal, ale Skodahome se zda pekne mrtvy, az na par aktivnich lidi, vetsinou registrovanych nedavno... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 no tak vlna odesla ono se jim to casem spravi, nesmutni za ne ;) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 To ani nahodou ;) Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Som zvedavy, ako dlho vydrzi prispevok v tejto teme: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=70378 Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 dlouho pokud neni zadnej mod pro OI ale oni nekoho najdou nebudte smutni Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 No v OI sme zostali asi len KaJe a ja. Woody netusim, Standis nema sancu vsetko pozerat. Preto som to tam nechal, takto aspon chvilku budu vidiet. A dnes som par SZ poslal, dalsi sa tu uz regol. Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 ty si byl na vojně záškodník, ne? Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 dlouho pokud neni zadnej mod pro OI ale oni nekoho najdou nebudte smutni Jsem, ale mazat to nebudu Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 ty si byl na vojně záškodník, ne? Nastastie som sa vojne vyhol. ;) Ja zaskodnicim vselikde inde. :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Mimochodem mi bylo udeleno predevcirem varovani ze: Od Olin Varován dne 7.7.2009, 22:36 Přidáno k hladině varování Příspěvky nemají nic společného s tématy, proto byly smazány. Zadna SZ Zadny odkaz na tema To by me zajimalo kde to bylo :) EDIT: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1229845 Tak sem sem napsal kochtovi ze by se mel ukazat ze sme ho dlouho nevideli ;) a jeste jsem to uvedl : OT: No nic nevim ze by se OT mazalo a davalo za nej upozorneni pokud bylo takhle uvedeny a nebylo tov technickem tematu :) A mam zmenen podpis opet, radsi si ho vsichni prekontrolujte :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 a musel jsem si rypnout http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1230732 Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 To je na ban :) ;) Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Nepredpokladam nejaku vyraznu reakciu... :) ;) Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Hlavně je hustý jak tam máš ty pravidla v té oznamovně jsou napsané od tebe ;) . Si to smaž ne? Pak si lidi budou myslet, že jsi taky admin a že máš něco společného s tím co se tam děje :( . Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 no v podstate kdyz smazu pravidla ohledne varovani tak bych si moh udelat dobre ;) je uz sem jim rikal at si to prepisou takhle to uz vypadalo minule kdyz hledali mody a adminy a to bylo tema ode me obnovene, sem zvedavej kolik jich najdou kdyz maj utopenou admin sekci :( Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Hele prej ti budou příspěvky schvalovány . Píše tam Olin ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 no a zase mi zmenil podpis... :( tak jsem mu tam napsal ;) to je jak s ditetem, nic mu na foru nedelam, napis prispevek za sest dni a koukam na inzeraty a on se po me vozi...pak kdo z nas dvou se chova nenormalne Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 vitto, být tebou, tak fakt smažu všechny příspěvky, které se týkají adminování.. oni se budou chlapci divit ;) Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 No teda, citam a nestacim krutit hlavou. Budem musiet prestat to citat, lebo mi odpadne hlava a kde ju budem potom nahanat... ;) vitto: kasli na varovanie, staci ked si pravidla "odlozis" niekde do suuboru a zeditujes svoj prispevok. Len aby tam vtedy ON nesliedil. :( Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Inak k tym A/M, momentalne im okrem Standisa, woodyho a mna tusim nik nezostal aktivny. Maju len jedneho ako sekcneho, ktory neviem, ci to zobral. ;) Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 A este jedna vec, co musim povedat: Viktore, kasli na Olina, neznizuj sa na jeho uroven. Asi ma kramy, alebo druhu pubertu a kvapka mu na karbid, Ty by si si mal zachovat dostojnost. To Ti hovorim ako skuseny starsi clovek. ;) :( Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky