jar_da Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 ta je temná sama od sebe, i na slunci, škoda, ale život jde dál Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 jo takhel na rs foru hledaji pro sebe lidi co se o to chteji starat ja myslel ze to psal olin a ptica na rs forum ze hledaji lidi pro skodahome :) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 to je to samé, nejdříve potřebuju nově příchozí a z nich se někdo třeba najde, jinými slovy pojďte se podívat k nám ... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 p.s. zkus to samé udělat na ŠH :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 :) pockej ja to pord nechapu, chlapci ze SH hledaji v RS lcubu lidi co udelaji klid a poradek?:) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 vypadá to tak, alespoň jak to psal Myšák Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 (upraveno) Hoši bacha na GYBONA a další. Už je tady pod dalším jménem u OC. Upraveno Červen 29, 2009 uživatelem Rosťa19 Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 pockej ja to pord nechapu, chlapci ze SH hledaji v RS lcubu lidi co udelaji klid a poradek? vypadá to tak, alespoň jak to psal Myšák Nene, kluci z RS hledají mezi sebou mody pro RS forum, tak jsem si říkal, že je jen otázka času než olina bude muset udělat něco podobného na ŠH, prt. mu tam nikdo z týmu A/M nezbyl, krom Standise Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Jsem klidne pro udelat sekci RS i s odkazem.... Samo po domluve s majitelem fora RS a jeho naslednym odkazem sem..... ;) Ale urcite ne SH Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 link / sekciu RS urcite vitto: skusis ich kontaktovat, ci nechcu spolupracovat? Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Já jsem vždy tak trochu Olina bral jako blázna, ale vždy jsem si myslel, že ví co dělá. Znám se dlouho s jeho manželkou, pracovitá a poctivá ženská. No ale co ten chlap vyvádí nyní poslední 3 měsíce, tak to je žrádlo, asi za Simonou zajedu a zeptám se jí, jak to u nich funguje. Vůbec bych se nedivil, kdyby byla od něj pryč, mrdá mu v té jeho lebani tedy pořádně. Až mi je z toho smutno. Jinak Viktora chápu, on je schopen si k Viktorovi stoupnout před dům a otravovat do alelujá Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 sem navstivil SH a zjistil sem, ze ac o tom vubec nevim, sem clenem noveho klubu :o to sou mi veci, o me beze me, ci spise o nas bez nas Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Oni to "pocestili", takze to je akoze OC. :o A zaregistroval som murderovu ziadost o zrusenie tej ikonky, lebo je clenom OC a nie OK. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 no presne, to ze oni majo skodahome klub neznamena ze my sme nejakej klub schvalne je tam C aby v tom nazvu byly dve C a ne C a K :o to by sme mohli byt oktaviaklub lamy jsou to :P Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Tak se prejmenujeme na Oktavia Klub at mame dve "K", ne Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Já jsem vždy tak trochu Olina bral jako blázna, ale vždy jsem si myslel, že ví co dělá. Znám se dlouho s jeho manželkou, pracovitá a poctivá ženská. No ale co ten chlap vyvádí nyní poslední 3 měsíce, tak to je žrádlo, asi za Simonou zajedu a zeptám se jí, jak to u nich funguje. Vůbec bych se nedivil, kdyby byla od něj pryč, mrdá mu v té jeho lebani tedy pořádně. Až mi je z toho smutno. Jinak Viktora chápu, on je schopen si k Viktorovi stoupnout před dům a otravovat do alelujá Na posledním srazu SH mi přišel Olin jako rozumnej chlap a myslel jsem si že se srovnal...tak jsem se zase spletl...ŠKODA. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 me prijde ze posledni pul rok a neco je rozumnej jen kdyz se to jemu hodi, ale urcite to tak nevypadalo posledni mesic a neco v jeho zpravach... mymu otci je stejne a srovnat se to absolutne neda. muj otec ma nejakou uroven pod kterou soudny clovek nejde, a takovyhc lidi si pak vazim a ne cloveka kterej si kvuli penezum z reklam je schopnej nevidet do ust Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Shrnezmez to - je to pako Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 No ale da sa na to pozerat aj takto: Aj blbost je dar Bozi a dary bozie si treba vazit. On za to, ze mu ruplo v bedni asi nemoze. :o Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 ono je to tedko videt docela dobre, oprvni tyden fora jim navstevnost spadla presne o tolik co narostla nam. u nas je to obr narust u nich trosku propad, hlavne uroven fora jim trochu klesne kdyz lidi kteri psali denne X prispevku a radili ostatnim tak tak treba uz nechodi.. hlavne ale si myslim ze trosku klesnou zisky z googlu kdyz vidim ze nam je to schopny vzrust na dvojnasobek(predtim cca dolar denne, dneska dva az tri) tak je to jasny proc nekdo kope a dela tlaky jen se mi libi jak pry sem dostal moznost fungovat normlane vedle sebe, ale uz kdyz jen vidim tu strukturu fora tedko ke ktery se nikdo nemohl zase vyjadrit tak se mi chce zvracet..zaplatpanbuh za maly a fungujici OC a ne megalomansky blbiny Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 spis tam napiste at to zmeni na OC a ne OK at tam porad mame reklamu Bez ikonky taky nemuzete do sekci pro cleny :o ja ji treba taky nemam Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Tak jsem napsal SZ "pticovi" a tím můj zájem o staré fórum skončil. Čau Ptico,věřím že ty v hlavě něco máš na rozdíl od tvého "partnera" (já bych se za něj styděl a myslím že ty se taky stydíš) Prosím tě smaž mou registraci a mé příspěvky, na phpbb je to otázka pár kliknutí, chtěl jsem to řešit s tím pakem soudně, ale kašlu na něj vždyť on je duševně nemocný, jen mu doporuč léčení. Nerad bych po ostatních fórech rozesílal jeho praktiky (bezdůvodný zákaz postování, změna ikony clubu, jako fakt tohle nemá úroveň) Bývalo to tady fajn dokud tomu druhému neruplo v bedně, proto i vzniklo samostatné fórum Octavia Clubu. Děkuji a s pozdravem murder Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 nic ti nenapise, bych se vsadil, posle to Olinovi, oba se pobavi nad tim ze ses blbej a vyrizeno smeteno Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 (upraveno) To mi je absolutně jasný, proto jsem tam o tom blbovi psal :o A třeba začne Olinek žárlit, že důvěřuju Pticovi (co když i ostatní???) :P Jinak fakt na ně kašlu, ono i tím, že tam vlezu abych se podíval, jestli reagovali jim zvyšuju návštěvnost a to opravdu nechci. Upraveno Červen 30, 2009 uživatelem Murder Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 (upraveno) tak uz mame vic jak 500 registrovanejch uzivatelu jen tak dal Upraveno Červen 30, 2009 uživatelem Ol@f Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 (upraveno) Pekne (oboji) Upraveno Červen 30, 2009 uživatelem krysarr Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 jojo pocet je dobrej, sem zvedavej kde budeme za dva roky Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Taky se mi ty nové ikonky na SH nelíbí. Ale kašlu na-jsou věci kvůli kterým je zbytečné se rozčilovat a vlastně i nějak namáhat :D Mimochodem-už 512 členů :D Ale pořád mi připadá, že několik lidí tu chybí. Koho znám víc tomu jsem poslal SZ :) je tu vůbec třebas takový Rolbař? :) Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Prostě kdo vám tu chybí tak mu napište. Chce to sem přetáhnout ty lidi co dodávali informace... Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 priebezne pisem, viaceri sa uz regli. rolbar je tu uz chvilku, zatial sem ale malo chodi, ma tu ponuku na elektroprace. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky