Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

Romariooo: Jo vazne, chatka je zamluvena a Kibi s nama jede na 100%... ;) Hlavne nejedu vlastnim autem (s nekym se svezu), zadny vstup platit nebudu, budu jak ti Holandani minule... ^_^

To by byla prca, kdyby jsem jim pri rozdavani poharku trosku zlepsil vzduch dymovnici... :) NE takovy magor nejsem, ale jak me Olin nasere, tak to ROZTOCIME... ^_^

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Je tu nejaký admin alebo mod, čo funguje na Škodahome? Potreboval by som zmazať tému o mojej Fabii vo "Vaše Fabie" - link je nasledovný

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=56005

Link som schválne nedal ako aktívny, aby sa nedalo zistiť, z akej webstránky sa na Škodahome kliklo ;)

Odkaz ke komentáři

No a dôvod, prečo som chcel mať dú tému na ŠH o mojom aute zmazanú, je v mojom podpise :wacko:

Vytvoril som tam podobnú novú, ale je to jedna z posledných, čo som na ŠH kedy vytvoril.

Veď ako by to vyzeralo, aby jeden z adminov na OC fóre nemal Octaviu, no nie? :angry:

Odkaz ke komentáři
No a dôvod, prečo som chcel mať dú tému na ŠH o mojom aute zmazanú, je v mojom podpise :(

Vytvoril som tam podobnú novú, ale je to jedna z posledných, čo som na ŠH kedy vytvoril.

Veď ako by to vyzeralo, aby jeden z adminov na OC fóre nemal Octaviu, no nie? :)

Tak jak tak koukám, stačí být tady na OC chvíli adminem a už máš doma novou Octu, gratulace :palec: ;) :P

Odkaz ke komentáři

Ďakujem všetkým za gratulácie, k tej Octavii som prišiel úplnou náhodou, keby mi niekto pred pár dňami povedal, že Fabiu vymením za novú OII, tak ho vysmejem a budem si ťukať na čelo ;) Teraz sa ale smejem ja, pretože voziť sa v OII a FII je teda sakra veľký rozdiel... Vždy som sa tešil, keď som kúpil nové auto, ale tak, ako sa teším teraz z Octavie, som sa netešil ani vtedy, keď som si dávno pradávno za svoje ušetrené peniaze z brigád kúpil starú hrzdavú Š 105L a s mokrým vodičákom som sa vyvážal po širokom okolí ako majster sveta :huh:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Dnes mi prislo (nahodou jsem tam vcera mazal 2 inzeraty na prosbu clenu, pche, si me nezaslouzili :huh:):

Ahoj

Vzhledem ke Tvé dlouhodobé nečinnosti na foru v řadách moderátorů, Ti byl po dohodě s ostatními adminy odebrán post moderátora.

Děkujeme Ti za účast na zlepšení chodu tohoto fóra.

Za team SKODAHOME Olin

Odkaz ke komentáři

Za seba môžem povedať, že je veľmi dobré, že sa tu nemusí človek preklikávať množstvom balastných príspevkov. Cvične sledujem aj ŠH, je pravda, že z času na čas tam v OII sekcii vznikne aj niekoľko nových tém v priebehu dňa, ale nejak sa to tam všetko skôr točí okolo tých istých vecí...

Odkaz ke komentáři
no jo kryso a mas to :D

jinak uz sme pres 2 000 registrovanych a koukam ze hodne novych clenu se registruhje i tady a zada o ikonky takze super a jen tak dal :)

Jojo, ale nemam to pry brat osobne, jen se dela decentni cistka, i podekovani bylo, v prvni i druhy SZ, takze to zase beru :) Ale stejne jsem se chystal o to rict, aby mi furt nechodily maily, ze mam smazat kde co :)

Clenove nam pekne rostou, jen hooooust :lol:

Odkaz ke komentáři

Poděkování bylo, ale všichni víme proč ti odebrali funkci. :)

Na skodahome zas tolik novejch příspěvků není. Třeba v těch technických sekcí se řeší furt to samé dokola a znovu. :)

Já tam jdu jednou za týden a to stačí.

Jinak se mi tu líbí to rozdělení podle motoru. Ten kdo to dělal si s tím dal práci.

Pokud chci vědět něco o konkrétním motoru, zrovna nedávno jsem něco hledal, tak na něj kliknu a hned vidím tech data, spotřebu a poruchy. :)

Odkaz ke komentáři

mischicka sepsal, vittorio povytvarel :)

myslim ze tim ze to tady je mensi spis uhlidame dupilcitni temata v technickych sekcich :) on se vzdycky bude resit to same jelikoz nic prebornyho novyho uz asi nebude :)

hlavne aby udelali Octavii 3ku a nezmenili nazev :D at mame este tak 6 let prisun lidi a informaci :lol:

Odkaz ke komentáři
Jinak se mi tu líbí to rozdělení podle motoru. Ten kdo to dělal si s tím dal práci.

Pokud chci vědět něco o konkrétním motoru, zrovna nedávno jsem něco hledal, tak na něj kliknu a hned vidím tech data, spotřebu a poruchy. :D

Óo, díky díky, taky z toho mám radost a hlavně myslím, že to je ku prospěchu věci - nedoradí to toho kdo chce poradit tím, že je tam jen jedna sekce motor a v ní 5 nových nesmyslů s názvem "Pomoc" nebo "Octavia II nejede".

mischicka sepsal, vittorio povytvarel :o

Dostanu prémie předsedo?

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...