Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

Ale houby kolaborant. Podívej se na datum. Tahle dohoda byla učiněna 3 měsíce před tím, než se OC a SH rozešlo. :D

A pak to i přes tuhle dohodu pokračovalo tak jak je vidět v sz vyhrožování varování a tak. :palec:

Postnul jsem to naopak první je ten mail a pak ty SZ poznáte to podle data u nich.

Aha takže poté co jsem ho tam usvědčil, že lže on a né já. (Tu maily a sz jsem dal i tam).

Tak tu diskuzi smazal. :smich: Opravdu bezva přístup. :smich:

Ale projevil se jeho charakter.

I když ten se projevil již dříve:

post-59-1272902297_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

taky jsem koukal,že problém vyřešil přístupem sobě vlastním. No asi došli argumenty. Jak na to co napsal Viktor tak i na to co jsem napsal já. A já se tak těšil na odpověď :-)))))

Jo a Zabiáku jestli jako dál budeš odkazovat na svoje stránky v každým případě a zvyšovat si návštěvnost tak přijede bagr a uvidíš co ti zbyde :smich::smich: :D

Odkaz ke komentáři

tak teď mě teda vytočil ten zmrd zkurvenej s votuzenou červenou fábií alá vzpínající se kůň.. jak je vlevo ten status člena, tak jsem tam dal odkaz "forum.oc.cz" - celý samozřejmě a ihned mi na 4 dny zablokovali účet! je tohle normální? to je cenzura jak svině.. pičus jeden zasranej! potřebuju tam kontaktovat jednoho člena ohledně nárazníku a můžu tak akorát čumět na zkurvenou hlášku :palec: :D asi pojedu na sraz SH a vyřídím si to s tím pičusem osobně

Odkaz ke komentáři

Mě už tam pro jistotu olin maže i fotky co si přidám do tématu. Teď mi smazal fotku mejch zrezlejch dveří. Prej porušuje ty jeho pravidla. Asi moc rzi bo co. :palec:

Mě štve, že mi smazal i spoustu starých fotek v tom tématu, když ho promazal. Některé fotky jsem měl jen tam, ani v pc je nemám.

Ale, už na to kašlu, už je mi to jedno. Já jsem, už kapituloval :(

Odkaz ke komentáři

jak psali kluci, dej odkaz pres www.jdem.cz

tak do odkazu muzes schovat odkaz na OC kdyz uz je to zakazany z jejich strany...taky sem tam minule vlezl a mel jsem asi 20 SZ s prosbami o smazani topicu apod... :D

no a kdyz nekdo neco chtel rekl jsem ze to mam na nasem foru a ze tam to davat nebudu a odkaz sem daval do QUOTE nebo do CODE

Odkaz ke komentáři

Hele to je nějaké divné. Návštěvnost mají teď přesně dvojnásobnou měli 8-9tisíc denně. A to mi neříkej, že jejich hlavní stránka skodahome.cz měla návštěvnost jako fórum? Nesmysl.

Ještě se mi nestalo, že bych něco hledal a narazil na jejich stránku. Všichni chodí na fórum a na tu stránku možná někdo omylem.

To je divné, jak to udělali?

Odkaz ke komentáři
jak psali kluci, dej odkaz pres www.jdem.cz

tak do odkazu muzes schovat odkaz na OC kdyz uz je to zakazany z jejich strany...taky sem tam minule vlezl a mel jsem asi 20 SZ s prosbami o smazani topicu apod... :D

no a kdyz nekdo neco chtel rekl jsem ze to mam na nasem foru a ze tam to davat nebudu a odkaz sem daval do QUOTE nebo do CODE

Aha, tak dik, budem to robiť cez ten skracovač.

No, verím že veľa ľudí zo SH má v tom chaos, hlavne nových, keď vidia vyvesené témy napr od teba. Možno sa pýtajú kto je do čerta ten Vittorio a prečo sem nechodí :)

Má SH nejakú zvláštnu reklamu teraz? Dosť veľa nových členov a tém majú, napr v sekcii Vaša OI

Odkaz ke komentáři

Podle mě je to buď omylem nebo záměrně zdvojené. Je to naprosto přesně dvojnásobek. Bylo 9tis teď je 18tis.

Nebo je možné, že to tam před tím měli blbě dané a ten měřící kód nebyl na všech stránkách?

Není možné aby skodahome.cz mělo stejnou návštěvnost jako fórum. To ti garantuji. Podívej se pod články nikdo tam ani nic nenapíše. Ani se tam nic neděje. Už jen kdo tam chodil uzná, že na hlavní stránku skodahome.cz zabloudil jen omylem jednou za měsíc zatímco na fóru byl x-krát denně.

To je nemožné.

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...