Guest mefik Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Zdravím, do kufru mi vytekla kapalina do ostřikovačů z neotevřeného kanystříku (cca 3 litry), a po pečlivém vysušení a umytí úložiště rezervy, celého kovového dna kufru a prohlubně vlevo nad kolem by se mi hodilo nechat vyschnout filcovou podlahu kufru. Ta je vzadu připevněna čtyřmi plochými černými plastovými nýtky, průměr cca 2 cm. Ty jdou bez problémů vyšroubovat, což jsem udělal. Filc ale pokračuje pod sedačky, kde vězí ještě na třech menších plastových plochých černých nýtcích, cca 0,8cm v průměru. Ty už ale nejsem schopen vydělat. Nejdou "vydloubnout" šroubovákem, nejde s nimi šroubovat ... Tuší někdo, jak by se tyto tři nýtky daly šetrně demontovat, abych pak mohl vydělat filcové dno kufru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 tak s nýtkama ti nepomůžu, ale mám pocit, že budeš muset vycvaknout zadní opěradla od sedaček a odšroubovat pásy z kastle, protože ten filc je provlečenej přes ty úchyty a skrz něj jdou pásy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.