Guest Kuchta Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Zdravím vás Mám octávku tdi 66kw s xenony, pri zapnuti zapalovani(nastartovani) a naslednem zapnutí svetel kdyz stojim napr proti zdi nebo v garazi atd je videt jak si xenony pokecaj s cidlama naklonu atd a pak se nastavi tak jak potrebujou.... ALE... I kdyz na technický mi pán rikal ze se mu zda ze ten pravej se nak nehejbá, tak sme s tim chvilku laborovali a i tak sme pres manualni nastaveni nastavily pravy xenon tak aby svitil tak jak má(byl o dost dolu nastaven) auto byla bouracka (ja sem to neopravoval) takze asi od te doby to bylo cely naky podviny....ted kdyz jedu v noci tak si nemuzu pomoci ale i pres nastaveni na technicky mi prijde ze pravy svetlo sviti jen strasne malej kousek co se tyce vzdalenosti.. svetlo sem mel vyndane rozebrane, ted se mi zda ze se i sem tam pri prvnim zapnutím hybe ovsem ne s takovu razanci jako leve ktere udela "sem tam"... Moje otazky by byli-stalo se to nekomu z vás? nevim kde,jak a akolik je tech slavnych cidel na ty naklony atd-muze zlobit nake cidlo ze mi nechodi jen pravy xenon? jak hodne vam xenony sviti? me prijde ze to svetlo zadnej zázrak-ztrácí výbojka časem svoji svitivost? za kazdou radu budu vdecnej, celkem me to zklamalo. Obyc zarovky na mondeu mi prisli ze svitej jako čert proti tomu.... Díky Kuchta Pokud jsem spatne vlozil tema tak se omlouvam zatim se tu rozkoukavam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 no jasny, vybojky, stejne jako normalni zarovka, ztrati svitivost... poznas to tak, ze bude pri zapnuti sviti do fialova (nebo podobna barva). Jinak s ostatnima vecma neporadim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Kuchta Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 sakra =( me svitej bíle, kdybych mel naklapeni tak si tam snad dam jen cirou optiku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 ja myslim, ze nebude problem prijit na zavadu, jen musis zajet k nekomu, kdo rozumi elektrice kolem xenonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolafa Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tak jsem s nadeji vstoupil do tematu a koukam ze moc rad a zkusenosti tu neni! Nicmene musim konstatovat, ze se mi nejakou dobu taky zda, ze to sviti pekne blbe! S tim prisvecovanim mlhovkama mam stejnou zkusenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Nemate "vypalene" parabolky xenonov? Vtedy by to mohlo svietit slabo. S tym naklananim (ci nenaklananim) - VAG nieco hovori? Moze to byt RJ svetla, motorcek, kabelaz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Zdravím vás Mám octávku tdi 66kw s xenony, pri zapnuti zapalovani(nastartovani) a naslednem zapnutí svetel kdyz stojim napr proti zdi nebo v garazi atd je videt jak si xenony pokecaj s cidlama naklonu atd a pak se nastavi tak jak potrebujou.... ALE... I kdyz na technický mi pán rikal ze se mu zda ze ten pravej se nak nehejbá, tak sme s tim chvilku laborovali a i tak sme pres manualni nastaveni nastavily pravy xenon tak aby svitil tak jak má(byl o dost dolu nastaven) auto byla bouracka (ja sem to neopravoval) takze asi od te doby to bylo cely naky podviny....ted kdyz jedu v noci tak si nemuzu pomoci ale i pres nastaveni na technicky mi prijde ze pravy svetlo sviti jen strasne malej kousek co se tyce vzdalenosti.. svetlo sem mel vyndane rozebrane, ted se mi zda ze se i sem tam pri prvnim zapnutím hybe ovsem ne s takovu razanci jako leve ktere udela "sem tam"... Moje otazky by byli-stalo se to nekomu z vás? nevim kde,jak a akolik je tech slavnych cidel na ty naklony atd-muze zlobit nake cidlo ze mi nechodi jen pravy xenon? jak hodne vam xenony sviti? me prijde ze to svetlo zadnej zázrak-ztrácí výbojka časem svoji svitivost? za kazdou radu budu vdecnej, celkem me to zklamalo. Obyc zarovky na mondeu mi prisli ze svitej jako čert proti tomu.... Díky Kuchta Pokud jsem spatne vlozil tema tak se omlouvam zatim se tu rozkoukavam :D No vypadá to na vypálený výbojky to se stává a potom si zajeď k nikomu na diagnostiku ať ti udělá tast akčních členů xenonů a hned budeš moudřejší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolafa Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 No ja bych to mit vypaleny nemel, pac jsem cca pred 4 rokama picnul lehce zezadu babu, co to zaflekovala, protoze vedle na chodniku bezela veverka! tzn. ze mam svetla relativne novy! (I kdyz otazka je, co mi tam namontovali za kram) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Skontroluj si tie parabolky pohladom, moze byt "vypalena" (odpadavajuca) odrazova vrstva. VAG co hovori na RJ svetiel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.