Wokhiii Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Ještě jsem nezjišťoval o kolik mě palubák okrádá :D. Jinak do práce to pošlu z kopce a nějak s oktulí dojedeme. V létě mám top asi 3,6/100 Hoď FB, si Tě přidám. Aspoň uvidím, kolik xx známých se s tebou "kamarádí" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 A za kolik jezdíš z práce? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Do práce mezi 4-4,5l/100, z práce už je to horší. To se těším domů, mám to převážně do kopce, tak jsem rád, když před barákem končím na 5,2/100. Jinak to mám od bytu do práce nějakých 13km. Abych pravdu řekl, nějak zatím nepočítám, kolik projedu neprojedu. Najezdím toho hodně, protože oktule je prostě , které nejde říci NE, když z parkoviště na mě volá: "pojď se projet, pojď se proje, pojď, pojedeme někam". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Tak já najezdím měsíčně kolem 3-4tkm A jelikož jezdím do práce 43km jednu cestu a z toho cca 30 km je dálnice, tak mám dlouhodobu spotřebu viz. podpis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Ono se to u tebe nasčítá,když to máš denně skoro 90km do práce a z práce. Taky jsem přemýšlel, že bych si tu spotřebu zavedl, ale jsem na to strašně líný člověk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 (upraveno) Tak jsem se k tomu konečně dostal. Fota stojí za 2 věci, je to přes mobil, ale tak lepší jak o tom jen mluvit :D Každopádně už jsme si s kamarádem každý tak 20x zkusili otevřit a zavřít kapotu. Je to super. Děkuji Konny za bomba nápad prdnóóóóón za ten špinavý motor :(( Upraveno Únor 21, 2013 uživatelem Wokhiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Vypadá to skvěle ty jo :) Časem do toho pudu taky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Ještě otom nevíš ale snad mi je pomužeš tam dát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Ty mě vytlumíš dveře, poladíš repra, já ti mezitím namontuji vzpěry :D To zní jako plán pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Vypadá to super , jen taková technická poznámka, proč jsi je dal opačně? A tobě šli takhle dát v pohodě? Garrett zkusil jednu vzpěru dát tak jak to máš ty a nešlo mu to, protože na to nebyl vhodně vybroušenej kloubek, vzpěry šly dát jen pístnicí dolů... :) PS: ta chvála by měla patřit spíš MiRovi, ten s tímto nápadem přišel a navrhl nám jestli do toho půjdem (já, MiR, Garrett) a Garrett to zprostředkoval, takže já jsem se spíš jen svezl a dal foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 No podle návodu to bylo takhle jak to mám já... (na takovým papírku ušmudlaným). I na jiných fotkách na googlu, třeba od Milotecu to tak měli. Prvně to tam něšlo, ale jakmile se vyměnil šroub v kloubu, tak to šlo v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Ono to asi na nic stejně nebude mít vliv... jinak na stránkách OBček to mají právě obráceně http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-octavia-vzpery-predni-kapoty-jom-sada-id:4241.eshop , tak nevím ale asi to bude jedno, hlavně že to funguje a ty máš radost PS: dnes jsem byl dolívat kapalinu do ostřikovačů a taky jsem si aspoň 10x otevřel a zavřel kapotu, je to prostě super :D a zítra asi půjdu zkontrolovat stav oleje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Olej jsem dolíval dnes :D Jsem musel taky vypadat jak pako, když jsem před garáží 5x zvedl a zavřel kapotu :D http://www.cmexclusive.cz/produkty/69073/hlavni.jpg tady Milotec to má právě naopak... Tak jsem z toho jelen :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Já jsem tu kapotu naštěstí otvíral v garáži, tak mě nikdo neviděl, až na bráchu, který si klepal na čelo No Milotec to má naopak, to je pravda, ale původně ty vzpěry byly nachystány, aby byly namontovány opačně než jak to má Milotec že? Pokud jde kapota normálně zavírat, tak bych to neřešil... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 No, ale v návodu od Jomu je to právě taky tak :D. Jsem na to čuměl právě jak pako... Ale říkám, je to na obrázku, dám to taky tak :D. Ale jinak asi je to jedno no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Funguje to funguje, tak neřešit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Přesně jak říkáš. Teď jsou na řadě repra + vytlumení a nový znaky (ty jsou naštěstí objednané). Už se nemůžu dočkat léta :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Jsem zvědavej na ty znaky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 To já taky. Myslím, že na té černé budou sedět, ale uvidíme. 2 týdny jsou dlouhá doba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Na černé to bude určitě pecka a kdo si počká, ten se dočká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 No hele ale jak sem ti říkal já se teprve chystám tlumit dveře u mé=ještě jsem to nedělal a nevím jestli si nato troufnu na jiným autě a ještě ktomu já budu potřebovat kleště co si tak pamatuju pač originály jsou nějak divně zapojený a já to tam mám napájený takže to odtrhnu protože to napojím sobě na 4-kanál ale ty to chceš čistě na rádio :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Ty jsi šikovný. To zmákneš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Už 3x odhrnutá se zahřátým motorem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Takhle škaredě jsem v sobotu zapadl, když se mě v hlavě zrodil plán udělat z oktávy offroad :D. Naštěstí jsem ten nápad neměl jako jediný :D Postupně jsme vyprostili 5 aut :D. Musíme si pomáhat.... A když už se mluví o jaru, tak si dovolím jednu jarní, co jsem našel v PC. Úplná sériovka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Pěkné fotečky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 co to tam leží bokem to je poklice? taky jsme takhle blbli ale s favoritem a byla to vždy dřina dostat ho ven :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Jojo, je to poklice :D Místo lopatky. Od nehody mně 2 zbyly, tak je vozím zatím v kufru jako lopatky. (Tak škaredé jsem nekupoval. Ty jsem dostal od otce, protože zůstali v garáži, tak aby sůl nek**vila plechy) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 sem si říkal že to maš jako lopatu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 No sakra jak já vidím Tu krajinu, rozvetlej stromeček a otevřený šibr no tak snad seženu stropnici, ovládání a pujdem dotoho, ten prostě na mém voze musí fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Lupino: Jojo, místo lopaty dobrá věc. Lopatku jsem si právě ještě nesehnal. Ale štěrk už v kufru vozím. Honza: Ta fotka s rozkvetlým stromem je pravá prvomájová. Někomu jsem musel dát polibek, aby mně neuvadla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.