Konny Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Tak to rádio nepotěší, ale při troše štěstí to nepůjde ani poznat, že to bylo lepený ;) . Jinak já tu tatranku nechávám pořád v rádiu a zatím o to rádio neměl nikdo zájem a doufám, že ani mít nebude... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 no asi 5 minut jsem v tescu hledal pod regálama ten největší kus co mi odletěl, když už jsem ho našel, tak jsem to slepit musel :D kdybych nebyl kokot a vzal si do toho tesca hned košík tak by mi nespadlo, ale už se stalo...zalepené to je, nějaký štípanec jde vidět, jinak celkem dobré 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 a nebo třebe nechat rádio v kaslíku :D já ho vyndám a zamknu v kaslíku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Nebo pod sedacku, ale takove veci se kvuli tisicovce uz nekradou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 ty vole, bráchovi vybrali rádio za 300 které nebylo ani na CD, tatíkovi vzali za 600 nějakou polskou střelu co neuměla ani ladit stanice...radio vynadávám pokaždé co jdu z auta, za vysklené okno mi to fakt nestojí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Aha já párkrát zapomenu rádio u nás na sídláku a nic nekdy v praze a taky v pohodě :) ale jednou se mi stalo že jsem zaparkoval v obchodáku a jdu na koupit a pak jsem si spletl patra a myslel jsem že mi auto štíply :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Našim z fáčka někdo ukradl škrabku na okna, smetáček a podobný koniny. Naštěstí při tom alespoň nic nerozflákal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 (upraveno) mi vysklít okno tak mě jebne, musel bych trhat celé tlumení ze dveří a natahovat celé znova EDIT: zapoměl jsem dát foto, svítíme :) ještě dořeším malý problém (kam příjde který pin) :D Jarda pomůže, že pane :) Upraveno Květen 1, 2015 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 jistě pane :) jak jsem psal na fb svítí ti to peckově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 tobě už svítí a mě to včera dosvítilo :-D mikrospínač KO :-D kdesi to napojoval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Taky mi blbne mikrospínač u spolujezdcových, někdy jde, někdy ne ale nemám koule na to to rozebírat :D Jinak Dan je napojil na stropní lampičku, jestli ti nejde mikrospínač tak se ti nerožne ani ta a bude se ti zamykat auto po odemknutí protože auto nepozná že si otevřel dveře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Dobrá práce Jinak co se týká těch nefunkčních zámků, tak v drtivé většině to není mikrospínačem, ale studeným spojem na tišťáku v zámku ;) . Jinak na opravě nic těžkýho není a kdo je aspoň trošku zručnej, tak to zvládne levou zadní. Já už to můžu dělat poslepu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Ale furt musim ten zamek dostat ven :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Tak dostat ho ven ze dveří není nic těžkýho, jen na to musíš mít správné nářadí (torxe a tisícihran), jinak návodů na opravu zámku je na internetu hodně, popř. můžu poslat odkaz na vytáhnutí zámku ze dveří a jak ten zámek opravit... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Dej navod, zajima me to taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 OK, pohledám to a dám sem odkaz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Tak jsem pohledal internet a když jsem poprvé já dělal opravu zámku, tak jsem postupoval podle těchto návodů ;) http://forum.skodahome.cz/topic/33592-demont%C3%A1%C5%BE-z%C3%A1mku-lp-dve%C5%99%C3%AD-bez-centr%C3%A1lu/?hl=Z%C1MEK http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 To je šílenost, na to asi nemám dostatečné koule se do toho pustit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Když se člověk dívá na někoho, kdo to umí udělat i poslepu (viz. Konny), tak to vypadá fakt jako brnkačka ... ale taky jsem si na to sám netroufl ... hlavně pak člověk musí vědět, co a jak vlastně vyměnit (mikrospínač, studeňák přepájet ... ) .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Kdo se bojí, nesmí do lesa :D . Ono to vypadá složitě, ale ve skutečnosti to moc těžký není, pokud je tedy člověk trochu zručnej. No abych se přiznal, tak při první opravě jsem měl taky obavy, jestli to vůbec zvládnu, ale povedlo se a nyní jak píše Sargič, to zvládnu i poslepu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Konny u mě tohle nehrozí, mám zalepené dveře tlumením... dneska jsem si dal lehce očistu a poleštil jsem to po zimě, Lidl leštička a na prd leštidlo, ale trošku to prokouklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 no Máš to hezký a kola taky bomba :) fakt na mě mysli až budeš dávat 18 :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Jo kdyby se to mně lesklo aspoň z poloviny jak tobě,pěkný to máš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Jaka je ta lidl lesticka? :_) ze bych se treba stavil :_P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Pěkně naleštěno! Jenom koukám ty ještě nemáš kliky v laku? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 pokud se povede tak lišty změní barvu,..doufám že tento týden bude konečně střecha Lidl leštička je jak vibrátor, je to tak na lehke přeleštění, nic extra s tím neuděláš bych tipl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 S lidl leštičkou je to na prd to je tak maximálně na rozetření vosku :D jinak se ti to leskne pěkně pomalu jak mě :D ale modrá je na to leštění stejně best of barva :D a lišty dáš do barvy co??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Lak už si měl parádní na srazu, se leskne jak psí kulky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 (upraveno) lak mám na prd, ve dveřích řidiče plno důlků, za řidičem mám tak zažranou rez v laku až se tam dělá puchýř a to samé na druhé straně Šterny: lišty nedávám do laku, líbí se mi to bez nich :) Upraveno Květen 3, 2015 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.