Mára..00 Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Hezký hezký hezký... .. Zelená na brzdiče je cool 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Super fotky a moc pěkná práce ! Držím Ti palce ať je to jen ta váha vzduchu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 dneska proběhl test za jízdy, turbo OK, váha tak 70%, takže na jaře nejspíš koupím novou a za dva týdny pojedu nechat seřídit čerpadlo a předvstřik a doufám, že to bude ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Kdo Ti bude seřizovat to čerpadlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 To by mě zajímalo kolik si vemou za pootočení čerpadla, když je to práce na 5 minut, napíchnout na vag, pootočit a je to, doma na koleni za 5 minut, u nás v servise za 10 minut a 800,- :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Jó tak to bohužel je, s tím nic nenaděláš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 přes kámoše pan Štefek z Krásného Pole, za diagnostiku si nic neřekl a to jsem ho zdržel na dobrou hodinu, takže mu to nechám udělat a je mi celkem jedno kolik si řekne, super přístup, ukázal mi vše na VAGu, vysvětlil co a jak a mám jistotu, že práci neodbyde, jinak by mu kámoš dal co proto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Tak takového pečlivého servisáka si hýčkej ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 dneska horko jako prase, tak mě Octa odvezla hezky ke splavu a aby ji to nebylo líto, tak potom dostala taky studenou koupel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Koupel je fajn Kdy se pustíš do toho faceliftu ? :) Chodíš na splav ? Na Hlučín nechodíš ? :D Jinak košin,kde jsi koupil tu anténu ve tvaru ploutve ? a je jednoduchá montáž ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 antenu jsem tu dával o několik stránek dřív, montáž nic extra těžkého, spíš blbý přístup přes stropnici, nechtělo se mi ji sundávat ,tak jsem vyloupl jen zadek a našroboval to na místo...na splav do Petřvaldu (ne u Karviné) a na Hlučín se mi moc nechce, nic moc voda, nachcané ze všech těch akcí co se tam pořádají...a facelift bude, po neděli asi budu chystat nárazník a pak to nechám nalakovat, do Žamberku chcu mít face :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Tak to se nudit nebudeš, tak držím palce ať se daří s přestavbou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 chystáme nárazník, už je na hrubo vykitováno, do Žamberka málo času 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 (upraveno) víkendová brigáda :) je třeba něco vydělat aby se mohlo investovat do auta Upraveno Červenec 26, 2014 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Umíš dělat s takovým strojem jo ? :o Na kolik vyjde lakování toho nárazníku ? a co ten zadní ? sehnal si ho v barvě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 jo něco s tím dokážu :D před 2 rokama jsem s tím dělal celý rok, ale teď moc nejsou kšefty a když jo tak jsou kokoti šéfové...lak kolem litru nárazník, ale budu dávat celý předek a střechu kolem 7 tisíc...a zadní nemám pořád, teď ho neřeším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Taky Jobuju aji o vikendu aby byly prašule na autí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 konečně jsem nalepil klubovou nálepku :) takže mě teď můžete poznat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Dobrý místo na sámošku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Dobrý nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 snad to všechno stihnu do Žamberka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 To na nej budes davat tu folii nebo jak? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 ne, proč si to myslíš další člověk? :D :D folie na střechu, nárazník do plniče a příští týden snad lakovna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Tak das fotku narazniku a folie :D co si mam myslet? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 no právě máš myslet :D jasné že si nedám nárazník do karbonu, za prvně bych vypdal jak čůrák :D a za druhé bych se s tím asi parádně namrdal :D a ještě jsem psal že snad to VŠECHNO stihnu :) takže nalakovat a nalepit :) ale v klidu, taky jsem mohl napsat že to patří na střechu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Držím Ti palce ať to stihneš do Žamberka ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Tak das fotku narazniku a folie :D co si mam myslet? :D To samé jsem mu říkal na facebooku,prostě je to jeho vina,že nám takto motá hlavy :DD nárazník a vedle fotku s folii -_- :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 (upraveno) lízátko připravené, zítra podvozek a odpoledne plnič na nárazník lízo na krajích není přišroubované, tak nebrblat že mi odstávají kraje :D Upraveno Srpen 8, 2014 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Nemáš tam to lízátko nějak divně napasované? Odstávají ti konce bych řekl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.