Přejít na obsah

Sundání tapeců ze zadních dveří?

Postman007

Doporučené příspěvky

tak jak přední, vyloupnout výškový reprák, povolit pod ním torx 15 (myslím), odpojit ovladač el.okna. 3roubovákem vyloupnout madlo, pod ním jsou další 2 torxy, a pak ještě zespod tapecu 2 malé šroubky. Tak opatrně vycvaknout. Muže to dost držet, takže třeba trochu síly, ale všeho s citem. Ty cvakačky doporučuji koupit nové, většinou nějaká padne za vlast. Odcvakáš, vyvěsíš směrem nahoru, odháčíš lanko od kličky a jeto... Snad jsem nezapomněl na nic :)

Odkaz ke komentáři
Guest Béda Osečná

Já se chystám na zadní dveře. Akorát to má takovej háček, že nejdou otevřít ani stáhnout okénko. Prostě držej zamčený jak mrchy. Ani čudlik nejde vytáhnout a vzpouzí se. Vůbec se mi do toho nechce, protože určitě něco zprasim, až to budu rvát nevěda jak. Tímto prosím o radu, zda někdo takto zapeklitý problém náhodou neřešil. Na vtípky o rozbrušovačce a krumpáčích neodpovídám.

předem dík, Béda Osečná

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Ahoj,

to je prekerka.Musíš vyndat sedadla vzadu,pak sundat tapacírung a musíš i tu folii.Nejspíš se ti vevnitř vyháklo táhlo od otvírání.Musíš ho zaháknout zpět.Pozor na ruce.Ty plechy jsou dost ostré.Měl jsem docela pořezané ruce jak jsem to tam lovil.

Přeju ti hodně štěstí

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...