Přemek Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Zdravim všechny,chtěl bych se zeptat,ohledně olejového filtru motoru 1.9 66KW,při demontáži plastové matice a vyndání směrem nahoru mi vypadl filtr a samozdřejmě nevim,jak tam správně byl vložen viz : foto.Poradí mi někdo.Předem díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Na novém filtru máš na okruží nápis TOP Tím patří nahoru do matice Namáčkneš do matice a potom vložíš do obalu dolů a zašroubuješ. Snad bys tam nevracel původní filtr? Ten vlevo patří nahoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemek Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Děkuji za vysvětlení,určitě starý filtr bych tam nevracel,mám připravený nový,jen jsem nevěděl,jak ho tam správně vložit,aby to bylo dobře.Ještě jednou díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 mam pocit ze on tam ani jinak dat nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemek Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Ale dá se tam dát i obráceně,průměry otvorů jsou stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.