Chadwick Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Zdravím pánové. Tak řeším smutnou záležitost. Známá minulý týden zrušila svou Suzuki SX4 a auto je teď na odpis. A co dál ? Na vrakoviště ho nepovezu. Auto za 200tis. jim tam nenechám za 3 tis. Takže ? Nejspíš bude nejlepší auto rozebrat a díly co se budou dát použít rozprodat. A co dál ? Na foru jsem tady našel návod, že s autem nemusím ani na vrakoviště, že stačí vyřezat vin z kastle a na úřad to donést s čestným prohlášením, že auto bylo rozprodáno na náhradní díly a kastli používám třeba jako úschovnu na dříví ( někde budou chtít foto ). Ale co s doklady ? Lze je ještě prodat ? Pokud vás napadá jiný postup, rád ho uvítám. Podotýkám, že na autě neměla havarijní pojistku - nechápu . . . Odpoledne dodám foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 co já vím, když se rušili starý auta na použití jiné než provoz na pozemní komunikace, tak to bylo dle nálady úřednice, ale osvědčil postup: vyplněné čestného prohlášení, že vozidlo stojí na soukromém pozemku(chtějí číslo parcely) a změnilo se na : bouda pro psa/sklad, seník atd..., což dokládám těmito fotografiemi kolega říkal, že v pv mu pak došlo rozhodnutí a potvrzení že vozidlo je trvale vyřezano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 SX4 není uplně nejstarší auto, takže moje cesta nejmenšího odporu by byla auto zainzerovat tak jak je na různých serverech zabývající se prodejem aut - havarovaných....todle vždy sledujou opraváři a vrakálisti takže se jistě někdo kdo auto odkoupi najde...prodat včetně dokladů at si s tím kupec dělá co chce / oprava, ND, doklady apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Kluci můžete mi někdo tak přibližně ohodnotit tento vrak ? Pokud by se jednalo o Octavii, tak bych problém neměl, ale u Suzuki si nejsem jistý. Je to 1.6 79kW i s klimou, r. v. 2007 najeto okolo 80 tis. Dostalo to ránu na čumák, utržený blok motorou apod., ale co jsem včera zkoušel, tak řadit jde, brzdová kapalina zůstala v nádobce. Ale když jsem se bavil s chlápkem co to vytahoval, tak mi říkal, že to musela být pěkná rána, protože se uthly i zadní dveře, což bylo způsobeno ránou na čumák. Karoserie zapracovala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Koukni sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Super. Díky moc. Zkusím to dát za 70tis. Je to takový střed. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 hele, ta za 69t nevypadá tak hrozně jako to cos sem dal ty :) tak nevím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 To je pravda :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 já bych viděl reál cenu kolem 40t :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Přesně tak. Max. 45tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 do roka to stojí v bazaru, jako nikdy nebourané... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Tomu bych se nedivil . . . ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.