Přejít na obsah

Neni to športiak ale stači mi to... :)

Doporučené příspěvky

No tak vcera mi dosel darek pod stromecek odemne... :lool: Svetla s cech, komplet, jen prodejce mi zapomnel pribalit ostriky jak sme se dohodli tak sem mu hned volal, velice se omlouval ze to nechal poslat zamestnancovi a rikal ze zitra, teda dnes, mi je odesle takze typuju ze nekdy bud po vanocich nebo po silvestri budou nahozeny :palec: .

Vypadaji zachovale a hlavne sou funkcni jen je bude treba trocha vycistit :)

post-21163-0-44836600-1355866511_thumb.jpgpost-21163-0-13811100-1355866522_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No, paráda. Tak to má být :)

Budeš je rozlepovat a brát to komplet, nebo je přeleštíš jen zvenku? Jak jsou starý?

Podle mne staci z venku ze vnitr sou pekny a nechci tam neco pokaslat... :D A nevim jak sou stary, mam je z RSka, majitel rikal ze uz daval druhy od koupi vozu a voz byl r.v 2002.

Odkaz ke komentáři

No spíš jsem se chtěl zeptat, na kolik to +- vyjde :-D Kdyžtak do sz., jestli to nechceš sem

A pokud máš s FL světlama nějaké lepší H4 (např. night breaker), jestli by jsi mohl nějak poreferovat - jestli sis xenem polepšíl, nebo to je skoro stejné.

Takze mna to vyslo cca 300 eur, komplet xenony aj s ostrekovacmi, ale este nejsu tie senzori na naklapanie.

A mam tam nejake namodrale H4 s 20% viac svetla takze to bude urcite lepsie.

A fotky ako mi to sviety sem dam hned lebo som to predchvilkou fotil.

post-21163-0-77848200-1355934978_thumb.jpgParkovacie svetla

post-21163-0-67303100-1355934983_thumb.jpgParkovacie svetla + Stretavacie

post-21163-0-09318100-1355934989_thumb.jpgParkovacie svetla + Hmlovky

post-21163-0-66495500-1355934973_thumb.jpgZadne svetla

Upraveno uživatelem VRoman
Odkaz ke komentáři

Ahoj, auto vypadá pěkně zachovalé. Já taky kupoval do moji octy xenony. Naši maji v octě origo a nic moc nesvítí, ale moje jsou naprosto luxus, ted jsem menil vypalenou parabolu a svítí mi to jako blázen. Jinak přeji hodně km bez nehody. ;)

Cauko, diky mockrat, uvidime kdyz to napojim jak to bude svitit ale myslim ze to bude ohodne lepsi na bezpecnost i vzhled. A kdyz ne tak to vycistim a bude to lepsi.

Odkaz ke komentáři

Vcera vecer sa konecne nahodily xenony, je to super, prehodil som tam moje lepsie biele 3SMD parkovacky a zlte mlhovky len zatial nikam moc nejazdym ked nemusim pretoze mi nedosli este ostrekovace od odosielatela xenonov... :angry: a nepotrebujem prist o papiere ale je to o 100% lepsie ako predtym tak uz sa tesim ked tam nahodim ostrekovace a budem moct jazdit :prcprc: :D

Fotky :

post-21163-0-99407900-1356699692_thumb.jpg

post-21163-0-86409700-1356699702_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Vubec se mi nelibi ze tedka moc nemam casu delat upravy proto ze neni moc penez ani casu... :( Doma mi jeste lezi vyfuk taky maska no akurat se pracuje na zadnym RS narazniku a mozna bude taky i predny ale to jeste zvazim.

No alespon necim se pochlubim

post-21163-0-06419100-1357406305_thumb.jpg

Ranajsi cesta z prace prez mesto, bylo tam 6,4 no nez sem vytasil mobil tak stupla :D ale docela dobra spotreba nato ze nikdy nejdu klidne, mam rad rychly vyjezdy ze semaforu :lool: :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dobrý den, prosím o radu - vzal jsem zespodu o nízký patník a mimo jiné to odnesla i kladka na kompresoru klimatizace - ta nejnižší kladka. Nejde mi sundat z hřídele kompresoru... Mám tam středový šroub s hlavou cca 6mm a odhaduji, že pojistný šroub má levý závit a kladka samotná je na pravý závit na ose kompresoru. Může mi to někdo prosím potvrdit? Nebo je kladka na drážkované hřídeli a jistící šroub má asi levý závit? Jaký by měl být správný postup sundání kladky? (Asi to není přímo el.mag.spojka.) Dělal jsem to už takovou silou že mám dojem, že ten šroub utrhnu.. Jak přidržovat tu kladku?  Pokud jsem zahříval tento středový šroub horkovzdušnou pistolí, pro povolení lepidla v závitu, zničil jsem tím kompresor?  děkuji Pavel Hac
    • Ahoj, potřeboval bych poradit s Octavií II, rok 2005. Od rychlosti přibližně 80 km/h se mi ze zadních dveří ozývá výrazné profukování/hučení vzduchu. Nejvíc to vypadá na okolí zadního okna. Zkoušel jsem oblepit celé zadní dveře lepicí páskou, ale prakticky to nepomohlo. Potom jsem zkusil oblepit páskou těsnění kolem zadního okna a hluk se výrazně zmenšil, takže mám podezření na těsnění nebo malé trojúhelníkové okénko. Našel jsem, že se u Octavie II tento problém už řešil a údajně může být problém ve spáře mezi těsněním a rámem malého trojúhelníkového okna. Chtěl bych se zeptat, jestli s tím má někdo zkušenost a jak jste to opravili. Ideálně bych potřeboval poradit: kde přesně problém hledat, jestli se musí vyndávat trojúhelníkové sklo nebo celé těsnění, jaký tmel/těsnicí materiál použít, kam přesně ho nanést, případně jestli existuje nějaký návod nebo tutorial s fotkami/video. Pokud to někdo dělal svépomocí, budu rád za postup nebo fotky, abych věděl, do čeho se pustit. Předem díky za každou radu.
    • Prosím za odpověď,jestli ty šálky se tam lepí nebo se to jenom stáhne na 30Nm
  • Vytvořit...