VRoman Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Jo a vcera sem nasel neco na netu, kdybi byli penizky tak je doma protoze sem si ji preveril a nema chybu, majitel se staral :) http://www.autobazar.sk/4349148/skoda-octavia-1-9-tdi-elegance/ Skoda no :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Tak za ten cas co som tu nebol sa udialo par veci... K tym horsim asi patrilo to ze pred tyzdnom mi prestali svietit brzdove svetla , dosiel som nato ze bol pokazeny spinac tak kym som zohnal za dobru cenu novy spinac tak tri dni stalo doma ale uz to slape jak ma Potom asi pred troma dnami ked som brazdil Bratislavou tak ma zastavily policajty a nepacilo sa im ze mam xenony, tak ma poziadaly nech im otvorim kapotu a citujem prveho policajta "Pocuj Peter, on ich ma original" a vtedy som si vydichol... A nato ten druhy rozmyslal a za chvilku, "A preco nemate ostrekovace?" Tak som im vysvetlil ze som to tak kupil, ze jedine co viem je to ze to auto bolo lahko burane na predok tak sa majitel nestaral o nejake ostrekovace ale mam ich doma len cakam na mechanika kedy mi ich tam dorobi. Tak mi podali papiere a vodicak a dodali nech si ich co najskor dorobim... :lol: Nieco lepsie asi to ze som mazlikovy doprial po dlhsom case 100oktanovy benzin. Hned si lepsie slape :P Mojej drahej pribudla aj mladsia kamaradka :lool: A aby sa nepovedalo mali sme vcera take male vyrocie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 spinac klasika, bezna vec xenony :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 škoda že na tý fotce je vidět jen šedej flek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 škoda že na tý fotce je vidět jen šedej flek :D Sak o to ide, treba uhadnut co to je :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 to je dvojkovka před faceliftem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 A znamena to ze ked vyrastiem budem vyzerat takto... :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Duben 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 (upraveno) Tak tu vam ju troska odhalim... No a vcera som chcel nieco robit na aute no nic take co by som tam mohol dat nebolo tak som sa dal do takeho nalepkoveho tuningu :lool: Tiez nejaku tu vonu co sa da zniest v tom aute plus talisman :P A aby ste nepovedali... konecne bolo pekne nato aby som dal reprezentacnu nalepku :P Upraveno Duben 12, 2013 uživatelem VRoman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Teda sorry, ale na takový nálepky si už asi trochu starej ne? Na nich ujížděj děti kolem devíti let, co si to vylepěj z ABC časáku po nábytku v pokojíčku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Taky mi to přijde jak pro malý dítě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 je to fakt úlet. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Tak to se nepovedlo, vlastně ano, nálepka OC na kufru, jinak pryč! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Taky tuning :( ale hledím :o na to jako blázen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 cucim na to jako blazen nech jen samolepku OC jinak vse dolu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Duben 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 To ste mi zas dali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Je to každýho věc co je v autě nebo na autě ,ale samolepky tohodle typu to je fakt kentus . Promin,že ti to říkám,ale asi proto si je sem dal ,abychom je okomentovali vid? :) Rači kup sprej na plasty ,jelikož lišty pod světlama jsou právě z prastu a podle návodu ,který je vzadu na plechovce si je "přefarbi" do barvy auta sám. Stejně tak i tu přední masku a uvidíš jak to tady ožije. Hlavně i octávě to určitě prospěje .) a ty z toho budeš mít jen radost . Takový sprej u Vás stojí okolo 8-10 éček za 100vku jak píšeš přelakuješ celé auto .) zas takový rozdíl to není .) metropole nemetropole .... At slouží a promysli to .) (jinak vůně super a OC stickerka samozřejmě taky) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 (upraveno) Konecne nejaky normalny koment :) A asi mate pravdu a s tymi listami a maskou sa to riesi, uz iba cakam na striebornu 3M carbon foliu, a ked sa mi to nebude pacit tak ju dam dole a nastriekam to jak hovoris :) Dakujem ti za rady ;) Upraveno Duben 12, 2013 uživatelem VRoman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 No a co hovorite na moj najblizsi napad, chcem dat do zadu na 5te vrata novy znak, mam ci nemam? Bude to vyzerat asi takto : Strasne sa mi to paci na striebornej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Určitě to bude vypadat líp :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 souhlasim znak ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Duben 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Tak cez vikend som mal troska casu tak som umyl s tatkom nase auta, Potom som nahodil letne elektrony, A sundal nalepky socialnej vybavy z bokov a zo zadu vybavu SLX + motorizaciu... P.S Aby sa nepovedalo uz je dohodnuty zadny facelift naraznik a u znameho mam obojstranu pasku na Spz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Ako pozeram, mame podobny vozovy park, ja octa a otec passat Co ma ten passat za motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 je to dvojliter diesel, nic pro mne... :D Ale niekedy sa zveziem lebo je to silnejsie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.