Přejít na obsah

"Černoušek" ala RS

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Dnes jsem si maknul a jako kazdy rok jsem auto kompletne RUCNE nalestil perfektni lestenkou SONAX Polish & Wax COLOR NanoPro Barevná leštěnka. ;) Byla to prace na 2 hodiny (od 5 - 7h rano, kvuli pocasi). Tady jsou fotky, musel jsem fotit s tmavou clonou, nebot se to tak lesklo, ze jsem mel na fotkach jen muj ksicht! :)

Nalesteny_cernousek_01.jpg

Nalesteny_cernousek_02.jpg

Nalesteny_cernousek_03.jpg

Nalesteny_cernousek_04.jpg

Nalesteny_cernousek_05.jpg

Nalesteny_cernousek_06.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Cestou z Rozkose jsem u Loun dostal primou ranu na kapotu pravdepodobne "kaminkem". :) Lak odreny az na kov. Zatim jsme vse zakytovali a zitra to strikneme cernou. Urcite to uz bude videt, celou kapotu zatim strikat nechci...

Jeste me napadlo, ze by jsem celou kapotu polepil karbonovou folii - co nejtmavsi. Ale neumim si predstavit, jak by to na cernem aute vypadalo a zda by to nebyla opicarna. Co myslite...?

kapota_dira_01.jpg

kapota_dira_02.jpg

kapota_dira_04.jpg

Odkaz ke komentáři

Vcera jsme to "zamazali" cernou barvou a je to HODNE videt. :palec: Docela me to sere, auto bylo nedavno na celolaku, skoro zadny skrabanec a ted tam mam tohle! :angry:

Ted mi bude koncit havarijko - mam jen odcizeni, vandalismus a zivelne udalosti. Takze si asi udelam kompletni, vcetne HAVARIE a casem necham nastrikat kompletne celou kapotu. Ted jeste zjistuji na kolik penez by vyslo polepeni kapoty karbonovou kvalitni 3M samolepkou.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...